Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Tina sa po roku a pol vracia na obraz... A už komanduje!

Leoš Mareš sa musel svojej kolegyni Tine prispôsobiť. Zobraziť galériu (7)
Leoš Mareš sa musel svojej kolegyni Tine prispôsobiť.

PRAHA – Nedala mu šancu! Nakrúcanie speváckej šou Hlas Česko Slovenska je už v plnom prúde. Zarezávajú nielen koučovia, ale aj moderátori Leoš Mareš (37) a Martina Tina Csillaghová (29). Tá sa vrátila na obrazovky po kratšej prestávke. A niet pochýb, že si to naplno užíva. Chvíľkami až príliš.

Speváčka Tina sa už zhruba rok venuje rodičovským povinnostiam. V týchto dňoch sa ale intenzívne podieľa na nakrúcaní druhého ročníka speváckej súťaže Hlas Česko Slovenska, ktorú už čoskoro začnú vysielať televízie Markíza a Nova. Csillaghová sa spoločne s Leošom Marešom zhostila úlohy moderátorskej dvojice.

Novinkou v celej šou je špeciálne dvojkreslo, ktoré obsadili Dara Rolins a Marta Jandová. O osude súťažiacich totiž budú musieť rozhodovať spoločne. „Je to o vzájomnej dohode, nehynúcej dôvere vo svojho partnera a taktiež o rozvahe,” poznamenal Mareš. Následne na to mali spoločne s Tinou predviesť, ako by táto spolupráca mala vyzerať.

Do úlohy súťažiacich sa vžili Jandová a Rolins. A hoci Leoš pri ich speve chcel ihneď stisnúť tlačidlo, Tina mu to nedovolila a šibrinkovala rukami naokolo. K tomuto kroku sa následne odhodlala, až keď začula hlas svojho kamaráta Majka Spirita. Presvedčiť sa o tom môžete v prvom videu k projektu.

VIDEO: Tina si návrat na televízne obrazovky očividne užíva.

Prvé zábery zo šou Hlas Česko Slovenska

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu