Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tina schudla 18 kíl: Ukázala svoje úplne najhoršie FOTO!

Martina Tina Csillaghová Zobraziť galériu (5)
Martina Tina Csillaghová

BRATISLAVA - Zamakala! Martina Tina Csillaghová (31) sa vo februári stala dvojnásobnou mamičkou. Po pôrode na nej zostali prilepené tukové zásoby, s ktorými sa rozhodla zatočiť. Dnes je už takmer o 20 kíl ľahšia. Svojim fanúšikom sa rozhodla o tomto svojom boji napísať a zároveň pripojila aj fotografie, ktorých zverejnenie si vyžadovalo riadnu dávku odvahy.

Martina Tina Csillaghová po pôrode syna Lea dlho bojovala s nadbytočnými kilogramami. Po narodení dcérky Tie Lilianny, ktorú doma volajú Anička, sa však speváčka rozhodla s prebytočným tukom rýchlo zatočiť.

Dvojnásobná mamina si najprv zmenila jedálniček a potom pridala aj cvičenie. Výsledky sú už jasne viditeľné. Od pôrodu plus 2 deti a mínus 18 kíl,” pochválila sa fanúšikom na sociálnej sieti. „Nechcem ísť na váhu spred dvoch tehotenstiev. To už je na mňa moc detské. Neženské. Sexy mamma je sexy mamma. Chcem sa len cítiť dobre, nezaťažovať kĺby, prestať nosiť 9XL plachty, zlepšiť kondičku a metabolizmus,” dodala speváčka. 

Svojimi slovami chcela Tina zároveň motivovať ženy, ktoré tiež nie sú so sebou úplne spokojné. „Preto tento príspevok nie je o sebachválení, ale o ukázaní, že sa to jednoducho dá. Nie je to jednoduché, ale tá radosť to vykompenzuje,” uviedla a zároveň pripojila zábery z obdobia, keď na tom bola s váhou asi najhoršie. „Zverejnenie tých fotiek ma stálo nemálo odhodlania,” priznala.

Martina Tina Csillaghová zverejnila fotky z obdobia, keď nebola so svojím telom spokojná. Vpravo aktuálny záber.
Zobraziť galériu (5)
Martina Tina Csillaghová zverejnila fotky z obdobia, keď nebola so svojím telom spokojná. Vpravo aktuálny záber.
​ 

Viac o téme: Martina Tina Csillaghová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu