Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Prvá spoločná fotka koučov Hlasu Česko Slovenska 2014!

Koučovia si už čoskoro budú vyberať spevákov do svojich tímov. Zobraziť galériu (7)
Koučovia si už čoskoro budú vyberať spevákov do svojich tímov. (Zdroj: tv markiza)

BRATISLAVA - Diváci si už čoskoro budú môcť z obrazoviek televízie Markíza vychutnať novú sériu speváckej šou Hlas Česko Slovenska. Prípravy sú už v plnom prúde a na svoju veľkú úlohu si začínajú zvykať už aj koučovia. Tí sa nedávno stretli, aby si spoločne vyskúšali stláčanie červeného tlačidla - prostredníctvom neho si totiž budú vyberať spevákov do svojich tímov. Takto im to išlo.

Spevácka šou Hlas Česko Slovenska sa už čoskoro objaví na obrazovkách televízie Markíza. Koučovia Dara Rolins, Majk Spirit, Marta Jandová, Pepa Vojtek a Michal David už preto poctivo trénujú stláčanie červeného tlačidla. Prostredníctvom neho si totiž do svojho tímu budú vyberať tých najlepších spevákov a už teraz je jasné, že to bude veľký boj. 

„Veľmi sa teším na nových a nádejných spevákov. Vždy som si priala, aby som mala na súťažiacich čo najviac času, aby som im mohla radiť a naozaj ich spoznať,“ netajil svoje nadšenie nováčik medzi koučmi Marta Jandová. 

Aj ostrieľaná mentorka Dara Rolins sa na svoje opätovné pôsobenie v Hlase teší. „Je to dokonalý spôsob, ako na seba môže človek upozorniť a ja som rada, že môžem poukázať na tých, ktorí si vašu pozornosť zaslúžia,“ povedala blondínka. 

Súčasťou Hlasu Česko Slovenska môžete byť aj vy. Príďte sa pozrieť na natáčanie, nepremeškajte šancu vidieť na vlastné oči koučov Daru Rolins, Majka Spirita, Martu Jandovú, Josefa Vojteka a Michala Davida a staňte sa súčasťou výberu budúcej speváckej hviezdy. Natáčanie nového ročníka súťaže Hlas Česko Slovenska štartuje už 3. februára 2014.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu