Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vyraďovanie v Hlase: Krutá Dara a masaker pre postupujúcich!

Dara Rolins bola krutá ku Kataríne Demskej. Vypadol aj Petr Kutheil. Zobraziť galériu (14)
Dara Rolins bola krutá ku Kataríne Demskej. Vypadol aj Petr Kutheil.

PRAHA - Ďalší dvaja skončili! V pondelok večer museli svoje tímy preriediť Dara Rolins (39) a Michal David (51). Ako prvá sa rozhodovala blondínka, ktorá svojej zverenkyni Kataríne Demskej (20) adresovala pomerne kruté slová. Naproti tomu český hitmaker vyradenému Petrovi Kutheilovi (30) hneď sľúbil úlohu v novom muzikáli. Paradoxne, postupujúci speváci sa tiež príliš radovať nemohli. Úsmev im pokazil fakt, že do hry prichádza nové pravidlo, ktoré ich rady už o pár dní poriadne preriedi.

Úvod pondelkového vyraďovania patril koučom, ktorí sa v nedeľu opäť podpichovali. Michal David si to zrejme nechal rozležať v hlave a rozhodol sa to napraviť. „Ja som to včera trochu prepískol, tak sa ti ospravedlňujem,” povedal smerom k Rytmusovi. 

Potom už nasledoval boj o zotrvanie v šou v rámci tímu Dary Rolins. Diváci do ďalšieho kola poslali Zuzanu Mikulcovú a Dominiku Šuľákovú. Katarína Demská a Miloš Novotný museli spievať znovu a presvedčiť trénerku o svojich kvalitách. 

A hoci od ostatných porotcov bol dvakrát na vypadnutie označený český tínedžer, Rolins sa rozhodla inak. „Katka, ty si bola v nedeľu iná, rozžiarená. Dnes si mi to uľahčila, lebo som mala pocit, že si to zahodila. Odspievala si to bez energie, bez šťavy. Je to kruté, ale toto bola zase stará plachá Katka,” povedala blondínka, čím dala svojej zverenkyni stopku.

Michal David mal rozhodovanie ťažšie. Ďalej postúpili Brunno Oravec a Ivanna Bagová. Duel prebehol medzi Kateřinou Petráňovou a Petrom Kutheilom. „Obaja ste si to užili, nechali ste tam dušu,” zhodnotil ich výkony kouč. Čierny Peter nakoniec zostal Kutheilovi, no smutný byť nemusí. 

„Ty si muzikálový spevák, už teraz ti ponúkam úlohu v muzikáli Mata Hari, ktorý píšem. Teba pošlem do muzikálu a Katku si tu nechám,” vyriekol svoje šalamúnske rozhodnutie Michal David. Petr bol s týmto vývojom udalostí tak spokojný, že z pódia ušiel skôr, než ho moderátorka Tina stihla vyspovedať. 

Túto nedeľu sa v priamom prenose predstavia všetci speváci, ktorí v súťaži zostali. To znamená, že spievať ich bude dvanásť. Podľa slov moderátorov to však „bude ešte väčší masaker”. Nabudúce totiž šou opustia rovno štyria ľudia naraz. 

Vyspovedajte Katarínu Demskú a Petra Kutheila počas online rozhovoru na topkách. Začíname v stredu o 11:30. Viac informácií TU!

DARA ROLINS

Vyraďovanie v Hlase: Krutá
Zobraziť galériu (14)

MICHAL DAVID

Vyraďovanie v Hlase: Krutá
Zobraziť galériu (14)

SMS HLASY SMS HLASY

Zuzana Mikulcová

Dominika Šuľáková

 

Brunno Oravec

Ivanna Bagová

 

ROZSTREL ROZSTREL

Miloš Novotný

Vyraďovanie v Hlase: Krutá
Zobraziť galériu (14)

Mr. Big – Shine

Kateřina Petráňová

Vyraďovanie v Hlase: Krutá
Zobraziť galériu (14)

Aretha Franklin – Natural woman

Katarína Demská

Vyraďovanie v Hlase: Krutá
Zobraziť galériu (14)

Michael Jackson – Billie Jean

Petr Kutheil

Vyraďovanie v Hlase: Krutá
Zobraziť galériu (14)

Adam Lambert – Whataya Want from Me

Tip: Pozrite si najbližšie Hlas Česko Slovenska. Presný čas vysielania šou sa dozviete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu