Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Tajné foto z Hlasu: Vieme, ako sa rozhodla Dara Rolins!

Dara Rolins rozdelila percentá na polovicu. Päťdesiat percent išlo Mikulcovej, rovnaký podiel Novotnému. Zobraziť galériu (8)
Dara Rolins rozdelila percentá na polovicu. Päťdesiat percent išlo Mikulcovej, rovnaký podiel Novotnému. (Zdroj: foto: tv markíza)

BRATISLAVA – Nemal to nik vidieť! Počas včerajšieho prenosu Hlasu Česko Slovenska museli koučovia priradiť percentá k menám svojich zverencov, čím mohli zvýšiť alebo naopak znížiť ich šance v ďalšom boji v šou. Keďže v hre zostali v každom tíme už len dvaja finalisti, medzi nich museli rozdeliť svoje sympatie. Zatiaľ čo ostatní odborníci si rozhodnutie ustrážili, Dare Rolins (39) sa to nepodarilo.

Už v dnešnom vyraďovaní sa dozvieme mená štyroch finalistov Hlasu Česko Slovenska, ktorí pôjdu domov. Ich osud však nie je len v rukách esemeskujúcich divákov, ale závisí aj od rozhodnutia koučov. Tí museli počas včerajšieho prenosu rozdeliť hodnotu 100 % medzi dvojicu svojich zverencov. Následne sa tento výsledok spriemeruje s hlasmi od fanúšikov.

Ak by sa kouč napríklad rozhodol pre pomer 70% ku 30 %, finalista s väčším počtom percent by mohol mať vyššiu šancu na úspech. To, ako sa odborníci rozhodli, sa diváci dozvedia až dnes večer. Hlasovanie totiž bolo tajné. Dara Rolins si však nedala pozor a počas vkladania papieru s číslami do obálky ju zvečnil fotograf.

Ako vidno na zábere, pop diva sa rozhodla rozdeliť percentá bratsky. Milošovi Novotnému a aj Zuzane Mikulcovej dala po päťdesiat percent. Ich osud bude teda dnes večer len v rukách divákov. Tí rozhodnú, koho pošlú do nedeľňajšieho grandfinále.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu