Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tajomstvo Dary Rolins: Týmto ma Rytmus dostal... a sex to nebol!

Dara Rolins sa netají tým, že Rytmus je pre ňu ideálnym partnerom. Zobraziť galériu (7)
Dara Rolins sa netají tým, že Rytmus je pre ňu ideálnym partnerom.

PRAHA – Zamilovaná a spokojná! Dara Rolins (39) tvorí pár s Patrikom Vrbovským (34) už zhruba pol roka. Pop diva sa netají tým, že je po jeho boku veľmi šťastná. V súvislosti s ich vzťahom nám nedávno prezradila, že drsný raper je mužom, po akom vždy túžila. Čo blondínke na Rytmusovi najviac imponuje?!

Užívajú si! Keď sa na verejnosť dostala informácia, že Dara a Rytmus sa tajne stretávajú, vynorili sa špekulácie o tom, že sa jedná len o šikovný marketingový ťah - aby zvýšili záujem médií o ich osoby. Od tej chvíle však už ubehlo približne pol roka. Za ten čas sa stihlo ukázať, že dohady neboli na mieste. Dvojica totiž neberie svoj vzťah na ľahkú váhu. 

Dara nám navyše v nedávnom rozhovore prezradila, že Rytmus je v jej očiach dokonalým partnerom. „Je taký, ako som si vždy priala, aby chlap po mojom boku bol. Tým je asi povedané všetko. Vie byť na správnom mieste prísny, drsný, rozhodný a na druhej strane extrémne veľkorysý, láskavý a citlivý,“ nešetrila chválami blondínka.

Dvojica si však spoločné chvíle užíva nielen v súkromí, ale aj v práci. Momentálne totiž obaja účinkujú ako koučovia v speváckej šou Hlas Česko Slovenska. A hoci Dare Rytmus ako muž veľmi imponuje, vďaka súťaži sa menia občas na rivalov.

Pop diva potvrdila súťaživosť aj vo chvíli, keď mala zhodnotiť svojich zverencov. „Ja som nadšená zo svojho tímu. Neviem, kto povedal, že Patrik má najlepší tím. Ten môj je najlepší!“ poznamenala Rolins so smiechom. Chcete vedieť, či má medzi súťažiacimi svojho favorita? Pozrite si náš video rozhovor.

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Darou Rolins.

Dara-HLAS

Tip: Pozriete si Hlas Česko Slovenska alebo nejaký film? Vyberajte na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu