Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prvé vyhadzovy z Hlasu ČS: Tvrdohlavý Chrenko sa prihlási znovu!

Pre Veroniku Vrublovú a Michala Chrenka súťaž skončila. Zobraziť galériu (23)
Pre Veroniku Vrublovú a Michala Chrenka súťaž skončila.

PRAHA - Súťaž pre nich skončila! V pondelok sa v rámci Hlasu Česko Slovenska prvýkrát vyraďovalo. V tímoch Josefa Vojtka a Patrika Rytmusa Vrbovského postúpili do ďalších bojov vždy dvaja speváci s najvyšším počtom diváckych hlasov. Ďalších dvoch si vybrali samotní koučovia. A tí zostávajúci sa stretli v poslednom súboji. V hre sa neudržali Veronika Vrublová a Michal Chrenko.

Dramatické chvíle i očakávané situácie! V tíme Josefa Vojtka nedošlo v Rozhodnutí po nedeľných výkonoch v podstate k žiadnemu prekvapeniu. Najviac hlasov dostali herečka Barbora Švidraňová a spievajúci kaderník Daniel Mrózek. Do rozstrelu sa dostali práve tie dve súťažiace, ktoré si v nedeľu vypočuli od koučov kritické slová.

Súboj medzi Kristínou Zakuciovou a Veronikou Vrublovou priniesol ťažké rozhodnutie práve lídrovi skupiny Kabát. Slovenka si totiž vybrala skladbu od Lady Gaga a tento výber sa Vojtkovi vôbec nepozdával. Mladej Češke zas skladba od Bon Joviho veľmi nesadla. A práve na to v konečnom dôsledku aj doplatila. „Čakala som to, lebo som sa včera úplne vykričala a dnes mi neslúžili hlasivky,” povedala k svojmu koncu v šou Veronika.

V Rytmusovom tíme bolo napätia trochu viac, keďže v nedeľu si nikto z jeho zverencov nevyslúžil žiadnu výraznejšiu kritiku. Diváci najviac hlasovali za Annu Veselovskú a Nikoletu Spalasovú. Do rozstrelu Patrik vybral Michala Chrenka a Kristýnu Daňhelovú.

Všetko zrejme rozhodol výber piesne. Kým Češka ukázala v songu od Kelly Clarkson svoj rozsah a energiu, Michalovu ležérnu skladbu od Aloe Blacca v nedeľu skritizoval napríklad Michal David. Rytmus si nakoniec vybral Daňhelovú a Chrenko musel Hlas opustiť hneď v prvom kole živých prenosov. „Už som toto zažil, je to proste len súťaž, príde ďalšia a moje skúsenosti potvrdzujú, že ľudia si nepamätajú, kedy kto vypadol,” vyhlásil jemne otrasený spevák. Z týchto slov vyplýva, že v ďalšej šou zrejme opäť uvidíme jeho známu tvár.

V nedeľu sa v ďalšom živom prenose predvedú tímy Michala Davida a Dary Rolins.

  VOJTEK RYTMUS
SMS HLASY

Barbora

Daniel

_______

Anna

Nikoleta

_______

VÝBER KOUČA

Markéta

Jakub

_______

Juraj

Adam

_______

ROZSTREL

Kristína

Veronika

Kristýna

Michal

 

Postupujúci súťažiaci: Adam Koubek, Juraj Zaujec, Anna Veselovská, Kristýna Daňhelová, Kristína Zakuciová, Markéta Poulíčková, Barbora Švidraňová, Daniel Mrózek, Jakub Pohle, Nikoleta Spalasová
Zobraziť galériu (23)
Postupujúci súťažiaci: Adam Koubek, Juraj Zaujec, Anna Veselovská, Kristýna Daňhelová, Kristína Zakuciová, Markéta Poulíčková, Barbora Švidraňová, Daniel Mrózek, Jakub Pohle, Nikoleta Spalasová

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu