Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Protekčná Molnárová z Ordinácie: V Hlase pohorela!

Lucia Molnárová z markizáckej Ordinácie v Hlase neuspela. Zobraziť galériu (17)
Lucia Molnárová z markizáckej Ordinácie v Hlase neuspela.

BRATISLAVA - Neustála to! Lucia Molnárová (25) si v šou Hlas Česko Slovenska hneď počas tzv. výberu naslepo svojím výkonom podmanila všetkých štyroch koučov. Včerajšie kolo súbojov však pre ňu nebolo vôbec ľahké. V pozícii favorizovanej profesionálky sa postavila proti spievajúcemu kuchárovi Michalovi Kašparovi (37). A ten ju prevalcoval! Topky.sk u herečky známej aj z Ordinácie v ružovej záhrade zisťovali dôvody neúspechu.

Nesúrodý výber! Ako stret absolútne odlišných vesmírov označila moderátorka Martina Tina Csillaghová súboj profesionálnej herečky a zároveň speváčky Lucie Molnárovej s kuchárom Michalom Kašparom. Každému sa pri tomto dueli určite vkradla do hlavy myšlienka, že blondínka je jednoznačnou favoritkou.

Molnárová však okamžite dala najavo, že je nespokojná s piesňou od Taia Cruza a Kylie Minogue. Isté problémy mala už na korepetícii, počas zvukovej skúšky ju dokonca Michal David upozornil, že neladí. „Určite som sa Lucky bál, ale teraz sa nebojím ani trošku,” uviedol po spoločných skúškach jej rival.

Napriek tomu sa ale Michal obával, že herečka môže postúpiť protekčne, keďže už spievala aj v muzikáloch svojho kouča. „Dúfam, že sa to bude posudzovať podľa hlasu tak, ako sa má. Sú tam totiž aj iné atribúty - Lucka je krásna a dosť známa žena. A ja len kuchár,” apeloval Kašpar na Davida, aby vyberal podľa spravodlivých kritérií. Hitmaker sa evidetne jeho radou riadil a Lucia ďalej nepostúpila.

Topky.sk od nej zisťovali, v čom vidí príčinu svojho neúspechu. „Úlohu zohrali viaceré faktory. Bol tam stres, nebola som v pohode. Ani výber piesne ma nepotešil. Tie výšky sa ešte dajú prežiť, ale nízke tóny boli pre mňa zabiják,” priznala sebakriticky blondínka.

To, že ju prespieval chlap, ale neberie nijako tragicky. „Mužský a ženský hlas sa nedajú porovnávať. Preto som ho ani nebrala ako súpera. A oceňujem, keď niekto vie takto spievať, keď sa tomu nevenuje profesionálne,” vychválila spievajúceho kuchára. Napriek tomu z nich ale kamaráti nebudú. „Ľudsky je taký divný,” prezradila nám Lucia.

S ohľadom na vyhadzov a duelanta, ktorý jej nesadol, sme boli zvedaví, či teda Molnárová účasť v šou neľutuje. „V žiadnom prípade. Mne sa to páčilo. A tým, že som nepostúpila, som nič nestratila. Sláva z takýchto súťaží trvá aj tak len 5 minút,” uzavrela tému svojho účinkovania v Hlase Česko Slovenska.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu