Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Herečka z markizáckej Ordinácie: Svadba s hudobníkom z Legiend popu!

Lucia Molnárová sa už čoskoro vydá za hudobníka Michala Bugalu. Zobraziť galériu (11)
Lucia Molnárová sa už čoskoro vydá za hudobníka Michala Bugalu.

BRATISLAVA – Svoju lásku spečatia manželstvom! Z Lucie Molnárovej (26), ktorá sa zviditeľnila napríklad účinkovaním v markizákom seriáli Ordinácia v ružovej záhrade, bude čoskoro vydatá pani. Šarmantná blondínka si podľa našich zistení plánuje zobrať za muža hudobníka známeho aj z relácie Legendy popu - Michala Bugalu (30).

Svadba na obzore! Herečka a zároveň speváčka Lucia Molnárová sa v týchto dňoch naplno venuje prípravám na svoj veľký deň. Zistili sme totiž, že už čoskoro povie „áno“ svojmu priateľovi Michalovi Bugalovi, s ktorým tvorí pár zhruba dva roky.

Podľa našich informácií už zamilovaný párik stihol absolvovať aj predmanželskú prípravu, ktorá je nevyhnutná v prípade, že sa chce dvojica zosobášiť v kostole. Viac informácii o veľkom dni sme chceli zistiť priamo od blondínky. „Neviem, či vám chcem k tomu niečo povedať. Myslím si, že nie sme tak mediálne zaujímavý pár, že by ste o nás museli písať,“ reagovala stroho s odôvodnením, že si chce svoje súkromie strážiť. Tvrdenia o tom, že sa chystá pod čepiec, však Lucia nepoprela.

Ľudia z okolia dvojice sa zhodujú tiež na tom, že dôvodom svadby by pokojne mohol byť aj očakávaný prílet bociana. Molnárová sa už v minulosti netajila tým, že by ju neplánované tehotenstvo nevyviedlo z miery. „V tomto veku už nie. Zaskočilo by ma to, ale príjemne. Nebola by som z toho rozrušená, začala by som to zodpovedne riešiť,“ prezradila nedávno v rozhovore pre Báječnú ženu budúca nevesta. Uvidíme teda, kedy nás prekvapí aj takouto novinkou vo svojom súkromnom živote.

Michal Bugala a Lucia Molnárová plánuju svoju lásku spečatiť svadbou.
Zobraziť galériu (11)
Michal Bugala a Lucia Molnárová plánuju svoju lásku spečatiť svadbou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu