Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Konflikt Rytmusa a Davida: Si starý... A ty nemáš prachy!

Medzi Michalom Davidom a Rytmusom je také napätie, až to iskrí. Zobraziť galériu (8)
Medzi Michalom Davidom a Rytmusom je také napätie, až to iskrí.

BRATISLAVA – Skočili si do vlasov! Šou Hlas Česko Slovenska sa ešte ani nezačala a zo zákulisia už prenikajú informácie o konfliktoch medzi porotcami. Ako prví sa pochytili raper Patrik Rytmus Vrbovský (35) s českým interpretom Michalom Davidom (51). Ani jeden z nich nešetril urážkami na konto toho druhého.

Chcú mať pri sebe iba najlepších a sú ochotní preto urobiť maximum! Nová spevácka šou Hlas Česko Slovenska  sa už dnes objaví na televíznych obrazovkách Markízy. Štyria koučovia Patrik Rytmus Vrbovský, Dara Rolins, Michal David a Pepa Vojtek si budú naslepo vyberať súťažiacich do svojich tímov. A práve v zápale boja o tých najlepších sa do seba pustia Rytmus a Michal David.

Tí sa pri nakrúcaní pochytili kvôli 16-ročnému talentovanému chlapcovi  a neváhali sa kvôli nemu na verejnosti i osočovať.  „Neviem, či vieš koľko majú David a Vojtek rokov, ale ja som z nich najmladší, tak poď ku mne,“ snažil sa podpichujúcimi slovami Rytmus presvedčiť súťažiaceho, aby si vybral práve jeho.

Český interpret sa ho však tiež snažil naverbovať a neváhal rýpať do rapera. „ Keď si vyberieš správny tím, teda môj, budeš spievať 30 rokov ako ja, nie iba 3 roky ako Rytmus. Rytmus má výborný rytmus, ale horšie je to s melódiou. Ty potrebuješ melódie. Takže, ak chceš veľké songy a hity, tak jedine u mňa,“  poriadne zhodil konkurenčného kouča David.

A iskriť to medzi týmito dvomi neprestalo ani pri ďalšej súťažiacej. „Ponúkam ti súčasný zvuk 2012,“ tvrdil Rytmus, na čo Michal David ihneď reagoval: „Ja oproti Rytmusovi ti tiež ponúkam zvuk 2012 a k tomu aj samozrejme finančný kapitál, pretože budeš potrebovať veľa peňazí, nakrútiť klip, pesničky a Rytmus sa pohybuje v samých hypotékach...“ Zdá sa, že diváci lačniaci po konfliktných situáciách sa majú naozaj na čo tešiť! Viac uvidíte dnes večer.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu