Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rytmus sa obul do politikov: Kradnete a máte v pi*i!

Patrik Rytmus Vrbovský Zobraziť galériu (5)
Patrik Rytmus Vrbovský

BRATISLAVA – Búri sa! Patrik Rytmus Vrbovský (34) si len málokedy kladie servítku pred ústa. Potvrdil to aj vo svojej najnovšej skladbe s názvom Už toho bolo dosť, ktorú si môžete vypočuť exkluzívne iba na topkách. Raper sa v nej zameral na politické dianie v našej krajine, pričom verejných činiteľov vôbec nešetril!

Hoci Rytmus momentálne pôsobí hlavne ako kouč v markizáckej šou Hlas Česko Slovenska, stíha sa taktiež venovať svojej vlastnej tvorbe. Jeho najnovším počinom je skladba, v ktorej vyjadruje svoj postoj k aktuálnej situácii na Slovensku, pričom neskrýva zhnusenie.

„V tomto štáte sa kradlo a kradne. Nemáš na výber, keď nekradneš, si na dne. Politici majú v pi*i, vaše kauzy, oje*y, slušný človek na námestí kričí, už toho bolo dosť,“ znejú slová v Rytmusovej skladbe.

Raper v piesni politikov vôbec nešetril. „Dôvod, prečo som to urobil, je jednoduchý. Lebo som chcel,“ povedal nám k tomu Rytmus. Pri otázke, či sa mieni v budúcnosti politicky angažovať, však už reagoval vyhýbavejšie. „To si zatiaľ nechám pre seba,“ uzavrel Vrbovský. 

 Rytmusova skladba s názvom Už bolo toho dosť - exkluzívne len na Topkách.

Rytmus - Dost

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu