Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Mečiar verí v úspech: Mali by sme byť v parlamente

Vladimír Mečiar
Vladimír Mečiar (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Predseda ĽS-HZDS Vladimír Mečiar ešte verí v úspech svojej strany v parlamentných voľbách. "Myslím si, že v parlamente by sme mali byť," povedal v rozhovore. Mečiar verí, že predsudky, ktoré boli voči ĽS-HZDS vytvárané, by už nemali existovať.

Na otázku, či by išiel opäť do vlády s Robertom Ficom, odpovedal, že za takých podmienok a pravidiel ako minule by to bolo problematické. "Muselo by to byť všetko inak," poznamenal. K prípadnému koaličnému vzťahu so Smerom-SD sa veľmi vyjadrovať nechce. Tvrdí, že by to vyzeralo, akoby sa ĽS-HZDS ponúkalo. "Istú hrdosť musíme mať," vyhlásil.
      
Voličov sa pýta, "prečo, ak dokázali dostať do parlamentu na základe ponuky drog a homosexuálnych manželstiev Sulíka, ak z neho vedeli urobiť druhého muža v štáte, nechcú stranu tých, ktorí tento štát založili a ktorí tento štát vytiahli z velikánskej krízy".
      
Mečiar priznal, že si jeho strana dala urobiť účelový prieskum na jej sympatizantov, z ktorého vyplynulo, že mnohí podporujú Smer-SD, pretože si myslia, že táto strana dokáže zmeniť pomery. Mečiar týmto ľuďom odporúča, že ak chcú podporiť Smer-SD, musia podporiť ĽS-HZDS. "Bez toho Smer nebude," uzavrel Mečiar.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu