Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dochrámaný Marcin definitívne skončil: Vieme, kto ho nahradí!

Peter Marcin chodí s barlou, v tanečnej škole namiesto neho trénoval Juraj Mokrý. Zobraziť galériu (10)
Peter Marcin chodí s barlou, v tanečnej škole namiesto neho trénoval Juraj Mokrý.

BRATISLAVA - Ledva sa vlečie! Peter Marcin (45) sa včera vybral do tanečnej školy Petra Modrovského (27). O tréningu však nemôže byť ani reči. Zabávač bez barly totiž nespraví ani krok. A to definitívne znamená jeho koniec v nablýskanej markizáckej šou! Všetko nasvedčuje tomu, že ho zajtra nahradí na parkete zabávač Juraj Mokrý (34).

Peter Marcin sa musí rozlúčiť s Let´s Dance, kde ašpiroval na titul Kráľa tanečného parketu. Zabávač končí kvôli obrovským bolestiam - má natrhnutý lýtkový sval. „Pri tréningu quickstepu sme dostali zabrať, bol to strašný nápor,” priblížil nám herec vznik zranenia. 

Ako vidno na záberoch, ktoré sa nám podarilo urobiť včera pred tanečnou školou, humorista musí zatínať zuby už len pri samotnej chôdzi. Bez barly nespraví ani krok. „Na CT-čku som  videl, že mám to svalstvo veľmi natrhnuté,” prezradil nám s tým, že naozaj nejde o maličkosť.

V piatkovom priamom prenose preto oznámi svoje odstúpenie zo šou. „Vystupovať naozaj nebudem, to sa dovtedy nezahojí. Nechcem to riskovať,” oznámil nám svoje rozhodnutie Marcin. S najväčšou pravdepodobnosťou to znamená, že v desiatom kole nikto nevypadne. Televízia zrejme vyrieši celú situáciu tak, že dvom zvyšným párom budú diváci posielať hlasy o týždeň dlhšie. Vo veľkom finále sa potom rozhodne medzi Janou Hospodárovou a Martinom Mňahončákom.

Problémom však je, že tvorcovia rátali pri tvorbe tohtotýždňového kola s troma tancujúcimi pármi. Absencia Petra Marcina a Ivany Surovcovej by teda znamenala riadnu dieru v programe. Preto sa produkcia rozhodla celú vec vyriešiť náhradníkom.

Podľa našich zistení Markíza zapláta dieru Jurajom Mokrým, ktorý už suploval aj za Daru Rolins v porote. Na parkete by sa mal predviesť s Ivanou Surovcovou s tým, že bude iba spestrením šou a žiadne esemesky mu diváci posielať nebudú.

Napriek spomínaným okolnostiam však v Záhorskej Bystrici dúfajú, že by sa ešte favorit šou predsa len mohol objaviť na parkete. „Stále je to otvorené. Riešime viaceré alternatívy,povedala diplomaticky hovorkyňa Oľga Dúbravská.

Sledujte TOPKY TV: Juraj Mokrý prichádza do tanečnej školy. 

Juraj Mokrý prichádza do tanečnej školy.

FOTO: Peter Marcin chodí za pomoci barly.

Dochrámaný Marcin definitívne skončil:
Zobraziť galériu (10)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu