Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Favorit Let´s Dance Marcin: Nútený koniec v šou!

Peter Marcin zrejme nedobrovoľne v Let´s Dance skončí tesne pred finále. Zobraziť galériu (7)
Peter Marcin zrejme nedobrovoľne v Let´s Dance skončí tesne pred finále.

BRATISLAVA - Nečakané komplikácie! Markizácka tanečná šou zrejme príde o svojho favorita. Peter Marcin (45) sa totiž na jednom z tréningov zranil a kvôli bolestiam je odkázaný na infúzie. Podľa všetkého ďalšie nácviky nepripadajú do úvahy a hopsanie v priamom prenose už vôbec nie!

Problémy tesne pred finále! Televízia Markíza musí riešiť nečakanú situáciu v rámci Let´s Dance. Hrozí totiž, že najväčší favorit v piatok odstúpi bez toho, aby vôbec v desiatom kole tancoval. Peter Marcin sa totiž zranil a natrhol si lýtkový sval. Ako sme nedávno informovali, s tým mal problémy už dlhšie.

Bolestivý úraz si vyžiadal niekoľko infúzií a odsunutie tréningov. Dnes čaká komika definitívna konzultácia s lekármi o tom, či vôbec môže v tomto stave pomýšľať na tancovanie. Je však viac než isté, že favorit súťaže by bol obmedzený v rámci pohybu a figúr. A prerušenie nácvikov by sa tiež mohlo odraziť na kvalite jeho výkonu.

Pravdepodobnejší je teda skôr scenár, že v piatok šou na vlastnú žiadosť opustí. Veď zdravie je prednejšie. Situácia určite nepoteší ani porotkyňu Daru Rolins, podľa ktorej práve Peter bol najväčším adeptom na víťazstvo. „On má fakt prirodzený talent na tanec,” chválila ho pred nami nedávno. Bohužiaľ, zrejme si bude musieť vybrať iného favorita.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu