Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Švajdov riskantný odchod z nemocnice: Paťo, v tomto stave chceš tancovať?

Na tvári Patrika Švajdu je vidno, že ho každý náročnejší pohyb bolí. Zobraziť galériu (13)
Na tvári Patrika Švajdu je vidno, že ho každý náročnejší pohyb bolí. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Ledva nasadol do auta! Patrik Švajda (39) bol od nedele hospitalizovaný na bratislavských Kramároch kvôli zraneniu chrbtice. Včera však už na vlastnú žiadosť opustil brány nemocničného zariadenia. Počas jeho odchodu bolo vidno, že má stále problémy s pohybom. Ani to ho však neodrádza od rozhodnutia postaviť sa zajtra na parket.

Markizák Patrik Švajda sa zranil počas nedeľňajšieho tréningu jive-u. Pri tom, ako nacvičoval tanečnú pozíciu, ho seklo v chrbte. Padol na zem a nedokázal sa postaviť. Situácia bola natoľko vážna, že po neho musela prísť sanitka. Záchranári ho odviezli na nosítkach, moderátor skončil na bratislavských Kramároch.

Ani na druhý deň po hospitalizácii nevedel stáť na nohách - mal vyskočenú platničku. Napriek tomu však bol odhodlaný postaviť sa v piatok na parket. A to ho drží doteraz. Včera už opustil brány nemocničného zariadenia. Podľa našich informácií tak urobil napriek nesúhlasu odborníkov – na vlastnú zodpovednosť. „Lekári si ho tam ešte chceli nechať,“ prezradil náš zdroj.
 
Ako vidno na videu zo včerajšieho odchodu, Patrik má stále problémy s chôdzou. Je evidentné, že každý krok si vyžaduje kus sebazaprenia. Najproblematickejšie pre neho bolo nasadnutie do auta svojej partnerky Zlatice Puškárovej, ktorá prišla na Kramáre spolu so synom Leom.
 
„Som odhodlaný vystúpiť. Ak mi to čo i len trošku dovolí stav. Všetko sa ukáže v priebehu dnešného dňa,“ tvrdí Švajda, ktorý sa za žiadnu cenu nechce vzdať. Nechajme sa teda prekvapiť, ako sa rozhodne. Do karát mu však nehrá okrem nalomeného zdravia ani fakt, že má oproti súperom nevýhodu v podobe zameškaných tréningov. Prišiel totiž o päť dní nácvikov.
 
Sledujte TOPKY TV: Ako vidno, Patrik má neistý krok. Počas nasadania do auta bol veľmi opatrný, musel sa pridŕžať. 
Svajda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu