Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Z Let´s Dance vyletela zranená Sklovská, na zozname gayov Kollár!

Sisa Sklovská sa po vyradení takmer rozplakala. Zobraziť galériu (10)
Sisa Sklovská sa po vyradení takmer rozplakala.

BRATISLAVA - Ďalší pár z kola von! Ako druhí vypadli z Let´s Dance Sisa Lekles-Sklovská (45) a jej partner Omar Topić. Speváčka mala sťažené podmienky - bola zranená. Okrem toho sa počas večera riešilo minulotýždňové vyjadrenie herca Viktora Horjána (36), ktorý prisľúbil, že ak postúpi, prezradí mená všetkých homosexuálov v našom šoubiznise. Pri rozoberaní tejto témy však padlo iba jedno meno - Boris Kollár (46).

V hre zostalo desať súťažných párov. Po piatku sa musela s Let´s Dance rozlúčiť Sisa Sklovská. Tá však počas večera nebola stopercentne fit. Ako prezradila v priamom prenose, pri jednom z tréningov si bolestivo zranila rebrá. Anglický valčík teda nezatancovala tak, ako by si predstavovala.

Fakt, že nebola vo svojej koži, sa odrazil aj na hodnotení poroty. Odborníci totiž dali speváčke a jej tanečnému partnerovi najmenej bodov spomedzi všetkých súťažných párov – 13. V takzvanom rozstrele sa dvojica ocitla s moderátorkou Alenou Heribanovou a Tomášom Surovcom. Najvyšší počet bodov (26, pozn. red.) získali dva páry. Herec Viktor Horján s Marekom Vránom za waltz a humorista Peter Marcin s Ivanou Surovcovou za čaču.

„Ďakujem pekne všetkým. Chcem sa poďakovať televízii Markíza, že som dostala možnosť účinkovať v tejto veľkolepej šou. Bolo mi obrovskou cťou. Chcem sa tiež poďakovať porote. A najviac môjmu tanečnému partnerovi Omarovi za to, že to so mnou vydržal. Ďakujem aj kolegom, ktorým želám veľa šťastných krokov,“ znela rozlúčková reč Sklovskej, ktorú pred vyhadzovom nezachránila ani manželova podpora v hľadisku.

„Je nám to ľúto. Samozrejme, komu by nebolo,“  povedala pre topky.sk Sisa krátko po vypadnutí. Keďže išla na parket so zranením, chceli sme vedieť, či nezvažovala odstúpenie. „Nie, vôbec som nad tým nerozmýšľala. Musela som sa premôcť a zatnúť. Nikdy by som sama neskončila, reagovala rozhodne energická speváčka.

V piatok večer však neboli diváci svedkami iba tanečných vystúpení. Adela Banášová a Viktor Horján predviedli aj vtipnú verbálnu scénku. A to počas toho, ako rozoberali hercov prísľub z minulého týždňa. Ten totiž v priamom prenose povedal, že ak postúpi ďalej, dodá zoznam s menami homosexuálov v slovenskom šoubiznise. 

„Čo s tým zoznamom? Ako je to?“ podpichla ho Adela. „Mne prišlo veľa esemesiek, že by na ňom chceli byť. Dokonca tam boli aj takí, ktorí sú podľa mňa heterosexuáli,“ zareagoval Horján. „Prečo tam chcú byť? Aby sa zviditeľnili?“ spýtala sa ihneď plavovláska a vyzvala Viktora, aby nejakého menoval.
 
„Áno, napríklad Boris Kollár tam je. Ale to si musím ešte dnes preveriť. Takže to by som nezverejňoval,“ vtipkoval Horján, ktorý dal Banášovej takpovediac nahrávku na smeč. „Boris je ale jediný, pri ktorom ti hrozí, že aj ty otehotnieš,“ povedala moderátorka narážajúc na boháčov status najplodnejšieho otca šoubiznisu. Celá sála v tom momente vybuchla od smiechu. „Boris, mám ťa rada,“ odkázala podnikateľovi Adela s tým, že je srandista a jej vtip určite pochopí.
 
Keď sme sa chceli po prenose spýtať Viktora Horjána na ďalšie mená z "homosexuálneho" zoznamu, odmietol nám poskytnúť rozhovor.
 
Porotcovská tabuľka
 
Poradie Meno a priezvisko         SMS číslo Súčet bodov
1. Horján Viktor a Vrána Marek 9983 26
  Marcin Peter a Surovcová Ivana 9987 26
3. Hospodárová Jana a Chren Matej 9984 23
4. Marko Petra a Herák Jozef 9988 22
5. Knechtová Katka a Uváček Tomáš 9985 19
  Švajda Patrik a Reiterová Martina 9991 19
7. Heribanová Alena a Surovec Tomáš 9982 18
8. Kovács Tomi Kid a Marková Michaela 9986 17
9. Mňahončák Martin a Glosíková Natália 9989 16
10. Gunčíková Gabriela a Modrovský Peter 9980 13
  Sklovská Sisa a Topić Omar 9990 13

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu