Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Surovcová ukázala nohavičky: Pohľad nielen pre Gáboríka!

Ivana Surovcová si neustrážila sukňu. Jej krivky si momentálne užíva hokejista Marián Gáborík. Zobraziť galériu (25)
Ivana Surovcová si neustrážila sukňu. Jej krivky si momentálne užíva hokejista Marián Gáborík.

BRATISLAVA – Nepozorná! Televízni diváci sa už čoskoro budú môcť pokochať krivkami Ivany Surovcovej (24). Po parkete markizáckeho Let´s Dance 5 sa totiž bude premávať v sexi kostýmoch. Plavovláska si však odvážny outfit obliekla už aj na včerajšiu tlačovku k spomínanému projektu. Stačila ale chvíľka nepozornosti a tanečnica nechtiac pustila prítomných hostí pod sukňu!

Ivana Surovcová si je očividne vedomá svojich pôvabov. Práve na ne sa jej podarilo uloviť hokejistu Mariána Gáboríka, s ktorým už pár mesiacov tvoria mileneckú dvojicu. Ako vidno, tanečnici vzťah so známym športovcom veľmi prospieva. Na včerajšej tlačovej konferencii k pripravovanej šou Let´s Dance totiž rozdávala úsmevy na všetky strany.

Plavovláska sa pred novinármi predviedla v bielych minišatách. Tie ju zradili v momente, keď sa pohodlne usadila do kresla. Hoci sa Surovcová spočiatku snažila krátku sukňu ustrážiť, nepodarilo sa. Prítomným tak v spoločnosti ukázala, akú spodnú bielizeň nosí. Ivana, nabudúce si takéto provokujúce chvíľky šetri radšej pre svojho milého...

 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu