Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Surovcovej tajomstvo: To ona zbalila Gáboríka!

Krivkami Ivany Surovcovej sa najnovšie kochá Marián Gáborík. Zobraziť galériu (4)
Krivkami Ivany Surovcovej sa najnovšie kochá Marián Gáborík.

BRATISLAVA - Už nie je sama! Podľa našich informácií tanečnica Ivana Surovcová (24) opäť žiari šťastím po boku muža. A nie len tak hocijakého! Sexi blondínka vraj ulovila známeho hokejistu Mariána Gaboríka (29).

Žiadna Hantuchová! O Mariánovi Gáboríkovi sa v poslednej dobe šepkalo, že tvorí pár s našou úspešnou tenistkou. Topky.sk však zistili, že po jeho boku stojí iná blondínka. Hokejistu vraj ulovila tanečnica Ivana Surovcová.

Párik sa podľa našich informácií stretáva už nejakú tú dobu. Zatiaľ sa však spolu radšej objavujú len na akciách, ktoré sa konajú mimo Bratislavy. „Ivana bola Mariána podporiť aj nedávno v Trenčíne na charitatívnom podujatí Hviezdy deťom,” prezradil zdroj topiek.

Tanečnica z Let‘s Dance vraj po celý čas fandila svojmu miláčikovi v spoločnosti jeho brata Branislava. To znamená, že sa už stretáva aj s hokejistovou rodinou. Surovcovú sme, samozrejme, aj oslovili. „Poznáme sa, ale pár netvoríme. V Trenčíne som bola s partiou ľudí,” popierala nový vzťah.

Podobne však zahmlievala aj v roku 2009, kedy sa rozišla so synom milionára Tomáša Chreneka a následne si začala s Filipom Tůmom. Treba tiež podotknúť, že keď potom začiatkom novembra 2010 stroskotal jej vzťah s hercom, v jeden deň sa spolu usmievali do kamier na spoločenskej akcii a o pár hodín už potvrdili definitívny koniec.

Marián Gáborík naposledy chodil s mediálne neznámou Soňou Barcajovou. Pár tvorili sedem rokov, rozišli sa v marci tohto roka.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu