Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Oddychová zóna AUTOSHOW Nitra

NITRA - Pri pavilóne V bude celý deň hrať na pódium hudba. Budú tam stánky s občerstvením, ale hlavne tam budete moc vidieť maľovať dievčatá - bodypaiting TRUCKSHOW - 14.-15.9.2012: čiže okrem účasti „natunených" ťahačov, potešia Vaše oči i krásne ženy.

Dve krásne modelky bodypainting, budú maľované priamo pred očami návštevníkov TRUCKSHOW 2012. Môžete sa pozrieť na krásne pomaľované modelky a zároveň si tak popásť oči dokonalým umením na pekných telách slovenských dievčat. V piatok aj sobotu sa uskutoční aj supermotocross a v sobotu predvedú svoju veľkú bubnovú show aj nitriansky Campana Batucada. Zakladateľom a lídrom skupiny je Igor Holka a Campana Batucada je na Slovensku vôbec prvá kapela, ktorá tieto brazílske rytmy začala interpretovať. RC

modelári, veľká show nielen pre deti, ale určite aj dospelých bude zaujímavým spestrením sprievodného programu na TRUCKSHOW 2012. RC modely truckov si našli veľkú popularitu u malých i veľkých návštevníkov podujatia. Veľké – malé mestečko truckov pre Vás pripraví team RC Auta Hobby Klub Kobylí. Budú to naozaj skvosty a od skutočných kamiónov ich nebudete môcť takmer rozoznať. Zistíte to len na základe veľkosti :) Toto miniatúrne truckové mestečko prispeje k originalite sprievodného programu podujatia TRUCKSHOW počas Autoshow v Nitre 14. - 15. septembra 2012.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu