Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Iveta Bartošová sa už teší do Piešťan!

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (Zdroj: Truck aréna )

Ako Vás už organizátori podujatia D.I.L.A.N. Truck aréna 2012 informovali, podarilo sa im s týmom Ivety Bartošovej dohodnúť vystúpenie na tohtoročnej Truck aréne, ktorá sa uskutoční už 15.-16. júna 2012 v campe Lodenica v Piešťanoch.

V týchto dňoch dohodli zástupcovia Agentúry MMI podrobnosti priamo s Ivetou a jej týmom v Prahe. To, že je ozaj pripravená a návštevníkom Truck arény chce ponúknuť výborné vystúpenie a že je v dobrej forme, je vidieť aj z fotografie, na ktorej zapózovala priamo s tričkom podujatia a odkazuje, že sa na divákov a publikum tejto akcie moc teší!!!! 

Ako sa už avizovalo, posledné mesiace sa Iveta so svojim týmom intenzívne pripravujú na návrat na scénu a tak budúci víkend v Piešťanoch si ju budete môcť vypočuť a samozrejme aj jej najznámejšie pesničky v takmer 45 minútovom vystúpení. Koncert odohrá v sobotnom hudobnom programe a teda 16. júna 2012 o 16. hodine. Ako Iveta dodala, moc sa na Slovensko teší. Má veľmi rada slovenského diváka a jeho spontánnosť. Takže nezabudnite, ak ešte nemáte program na budúci víkend, tak určite príďte do prekrásnej scenérie piešťanského campu Lodenica na Truck arénu, kde uvidíte hneď tri Zlaté slávice Zuzanu Smatanovuú, Tinu a Ivetu Bartošovú.
Určite to bude stáť za to! TO MUSÍŠ ZAŽIŤ!

Viac info: www.truckarena.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu