Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Súdy: Začína sa proces s čiernou vdovou

Anna K. nazvaná aj
Anna K. nazvaná aj "čierna vdova".

BANSKÁ BYSTRICA – Na Krajskom súde v Banskej Bystrici sa vo štvrtok začne hlavné pojednávanie s Annou K. z Pliešoviec v okrese Zvolen, stíhanej za vraždu svojho priateľa. S 36-ročnou Annou, médiami nazvanou i „čierna vdova“, na lavicu obžalovaných zasadne aj jej 23-ročný spolupáchateľ Peter G., ktorý sa mal stať jej zaťom.

Anna sa s priateľom Mariánom M. z Rimavskej Soboty zoznámila na jar 2003. Ten jej najprv daroval svoj byt v Rimavskej Sobote a neskôr uzavrel tri životné poistky na viac ako 1,3 milióna korún. Anna K. bola jedinou oprávnenou osobou na vyplatenie poistiek v prípade jeho smrti.

Na odstránenie priateľa si najprv chvela najať iného človeka. Keď sa jej to nepodarilo, v júli minulého roka nahovorila nádejného zaťa Petra, aby si požičal auto. Spolu išli do Rimavskej Soboty navštíviť Mariána M. do jeho bytu. Tam mu do kávy nasypala omamný prostriedok a vylákala ho na cestu autom. Potom ho v poli medzi obcami Pinciná a Boľkovce pri Lučenci dobila sekerou, poliala benzínom a podpálila.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu