Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Z parkoviska v Petržalke mali zmiznúť šperky za 150 tisíc!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Kufríka, v ktorom boli desiatky drahých šperkov, sa v nedeľu pred piatou poobede pri bratislavskej Inchebe zmocnil neznámy pachateľ. Spoločnosti, ktorá klenoty vlastnila, vznikla škoda za približne 150 tisíc eur.

"Po páchateľovi polícia intenzívne pátra a preveruje všetky okolnosti tejto oznámenej udalosti," uviedla policajná hovorkyňa Petra Hrášková. Vyšetrovatelia podľa nej pracujú s viacerými verziami. Cennosti ukradli jednému z účastníkov medzinárodnej výstavy Hodiny a klenoty, ktorá v areáli prebiehala od štvrtka do nedele.

Udalosť sa podľa hovorkyne Incheby Martiny Sekulovej odohrala ešte pred skončením výstavy a začatím demontáže exponátov. "Vystavovateľ vyšiel so šperkami na parkovisko za výstavnou halou a podľa jeho slov počas otvárania kufra auta, mu bol kufrík so šperkami odcudzený," uviedla.

"Počas celého trvania výstavy bola vo výstavných halách zabezpečená ozbrojená bezpečnostná služba, ktorá dohliadala na nerušený priebeh podujatia. Pri manipulácii mimo priestoru výstavných hál sú za vystavované exponáty zodpovední samotní vystavovatelia," dodala Sekulová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu