Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Syn zabil otca, pretože dorezal jeho mamu

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto (Zdroj: SITA)

ŽELIEZOVCE - Pri rodinnej tragédii v mestečku Želiezovce v Nitrianskom kraji usmrtil 20-ročný syn svojho otca, pretože nožom napadol a vážne zranil jeho mamu i mladšieho brata. Potvrdila to nitrianska krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. Ženu i chlapca hospitalizovali. Syn, ktorý ich údajne bránil, skončil na polícii.

V noci zo soboty na nedeľu údajne agresívny a opitý muž "podrezal" svoju bývalú družku. Útok videl jeho syn, ktorý ho následne bodol a usmrtil. Internetový portál Tvnoviny.sk pôvodne informoval, že matku pomstil 12 až 13-ročný syn a že žena bola mužovou manželkou, neskôr však informáciu upravil.

"V tej domácnosti sa už dávnejšie schyľovalo k nešťastiu. Tá žena, ktorá má štyri deti, Fera nedávno z domu vyhodila. Už sa nemohla pozerať na to, ako chodí domov a ubližuje im," povedal zdroj, ktorý vraj pozná situáciu v rómskej osade, kde sa tragédia odohrala.

Ak by syna obvinili z vraždy, hrozí mu 15 až 20 rokov za mrežami. Musia mu však dokázať, že chcel otca usmrtiť, v opačnom prípade môže po prípadnom postavení pred súd vyviaznuť s nižším trestom. K tomu mu môžu pomôcť aj poľahčujúce okolnosti, medzi ktoré patrí citové rozrušenie či tiesnivé rodinné pomery.

Rodinná tragédia sa stala takmer v rovnakom dátume aj v roku 2006 vo Veľkej Lomnici pri Kežmarku. Na severovýchode Slovenska. Bývalý vojak z povolania najprv nožom dobodal svoju manželku a potom aj dvoch synov. Následne spáchal samovraždu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu