Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Obeť sexuálneho násilia sa na nič nepamätá!

ilustračné foto
ilustračné foto

BRATISLAVA – Mladá žena (22) sa stala v Bratislave obeťou sexuálneho násilia, polícia teraz pátra po páchateľovi a zisťuje, čo sa presne stalo.

Žena v sobotu o 1:30 sedela na múriku pri zastávke MHD na Štefánikovej ulici oproti Slovenskej akadémií vied v smere na Pražskú ulicu. To je aj posledné, na čo si pamätá. Prebrala sa zhruba po viac ako šiestich hodinách asi o 200 metrov ďalej, vo výklenku obytného domu na Čajkovského ulici vedľa garáží.

Podľa polície je možné, že pri chôdzi niekto žene pomáhal ako osobe malátnej. Poškodená má štíhlu postavu, má 165-167 cm, modré oči, tmavohnedé vlasy, ktoré mala v tom čase rozpustené. Oblečenú mala čiernu koženkovú bundu, čierne tričko na ramienka so striebornými flitrami, čierne džínsy, ktoré mala zasunuté vo vysokých čiernych čižmách. Na rukách mala päť strieborných prsteňov a v ušiach okrúhle náušnice s priemerom 10 cm.

Polícia teraz žiada o pomoc tých, ktorí v spomínanom čase v okolí SAV alebo Čajkovského ulice spozorovali túto ženu, aby pomohli pri pátraní po páchateľovi a poskytli polícií informácie na čísle 158, alebo osobne policajnom riaditeľstve v Bratislave I.

Informovala o tom Tatiana Kurucová z bratislavského policajného riaditeľstva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu