Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Stovky klientov SkyEurope letelo s Českými aerolíniami

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto

BRATISLAVA - Stovky cestujúcich, ktorí mali zakúpenú letenku skrachovaného leteckého prepravcu SkyEurope, využili možnosť náhradnej prepravy na linkách Českých aerolínií.

Najväčší záujem je o lety spájajúce Prahu s Aténami, Rímom, Milánom a Parížom. Informovala o tom hovorkyňa Českých aerolínii Hana Hejsková s tým, že letecká spoločnosť zaviedla nepretržitú špeciálnu telefónnu linku určenú len pre klientov SkyEurope, ktorí majú záujem o pomoc Českých aerolínii.

Kontaktné centrum českého dopravcu zostáva naďalej v prevádzke. "Novú telefónnu linku pre klientov SkyEurope zaviedli České aerolínie potom, čo sa zniekoľkonásobil počet volajúcich na Kontaktné centrum Českých aerolínii a spojovacia kapacita prestala stačiť," vysvetlil riaditeľ Kontaktného centra českého dopravcu Pavel Mareš.

Ponuka Českých aerolínii pre cestujúcich, ktorí si zakúpili letenku u niektorého z vybraných dopravcov a dostali sa do problémov s prepravou, stále platí. Po predložení pôvodnej letenky a zaplatení 50 eur môžu využiť najbližšie spojenie českého dopravcu do príslušnej destinácie. Tá istá možnosť platí i pre cestu naspäť. Táto ponuka sa vzťahuje na letenky zakúpené do 31. augusta. Cestujúci môžu využiť linky Českých aerolínii do alebo z týchto 19 destinácií: Amsterdam, Atény, Barcelona, Benátky, Brusel, Budapešť, Frankfurt nad Mohanom, Heraklion (Kréta), Kodaň, Kolín nad Rýnom/Bonn, Larnaka, Londýn - Heathrow, Manchester, Miláno, Oslo, Paríž - Charles de Gaulle, Rím, Solun alebo Štokholm.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu