Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Šialená jazda: Pred policajtmi uháňal v protismere!

ŠAĽA – S pokojom Angličana včera večer jazdil po Seliciach Róbert (27) po ľavej strane. Teda presne tak, ako autá chodia na Britských ostrovoch. Nevedno, či si dal pred jazdou whisky alebo inú ohnivú vodu. Je však jasné, že nebol triezvy, keď v protismere unikal pred policajnou hliadkou.

Šalianski policajti ho zbadali včera pred pol desiatou večer v tejto obci. Na Fiate išiel v protismere. Pri šialenej jazde skoro narazil do pošty. Smer mal jasný. Bola to miestna krčma.

V okamihu, keď chcel pred ňou Róbert z auta vystúpiť, zbadal, že ho sleduje policajná hliadka. Okamžite si dal odpich. Tentoraz si to namieril priamo na hlavnú cestu. Zostal však verný svojmu hazardnému spôsobu jazdy. Išiel zase v protismere!

Policajné auto sa hnalo za ním. Blikalo výstražným znamením STOP. Nič. Začali kričať cez megafón. Nezastavil. Dokonca vystrelili dva varovné výstrely do vzduchu. Šofér letel ďalej.

Po chvíli zastal s autom pred jedným z obytných domov. Vyskočil z neho a utekal do parku. Policajti vystrelili do vzduchu ešte raz. Pritom utekali za Róbertom, ktorého aj chytili. Na oddelení zistili, že síce má v krvi 1,29 promile alkoholu, ale vodičský preukaz nie.

O naháňačke informovala z Nitry policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu