Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Muž pre fľašu alkoholu vraždil vo večierke

PREŠOV - Polícia zadržala údajného vraha majiteľky večierky v Šarišských Michaľanoch. Ženu podľa polície zavraždil 19-ročný mladík po tom, čo mu majiteľka predajne odmietla dať fľašu alkoholu na dlh. Informoval o tom dnes policajný hovorca Daniel Džobanik. Útočníkovi, ktorý sa k činu priznal, hrozí 15- až 20-ročné väzenie

"Muž bol v okruhu podozrivých, pomohli nám tiež výpovede verejnosti," uviedol Džobanik. Útočníka podľa hovorcu usvedčili stopy DNA na noži, ktorým ženu zabil. Polícia mladíka obvinila z vraždy.

Pri výpovedi podľa Džobanika svoj čin oľutoval, údajne bol v tom čase pod vplyvom alkoholu. Muž z obce Ostrovany 52-ročnú ženu napadol priamo v predajni, pričom ju viackrát bodol nožom do hrude. Údery boli také silné, že žena utrpela zlomeniny niekoľkých rebier. Zranená žena sa ešte dokázala z predajne dostať na ulicu, kde spadla.

Neskôr ju objavili dvaja chlapci, ktorí privolali pomoc. Lekárom sa však jej život ani po prevoze do nemocnice nepodarilo zachrániť, podnikateľka po šoku z vykrvácania po dvoch hodinách zomrela.

Surová vražda sa stala 19. februára, polícia počas vyšetrovania vypočula takmer 100 svedkov a zaistila desiatky stôp, dodal Džobanik.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu