Utorok18. jún 2024, meniny má Vratislav, zajtra Alfréd

Obrana zrušila tender na krmivo pre služobné psy!

(Zdroj: Jupiterimages)

BRATISLAVA - Veliteľstvo logistiky ministerstva obrany zrušilo verejnú súťaž na dodávateľa granulovaného krmiva pre služobné psy, pretože ani jeden záujemca nesplnil podmienky účasti vo verejnom obstarávaní.

Ako uviedol hovorca Ozbrojených síl Mário Pažický, veliteľstvo logistiky vyhlási v marci novú verejnú súťaž na dodávky krmiva pre služobné psy, lebo vzhľadom na predpokladanú hodnotu zákazky nie je možné použiť postupy podprahovej zákazky. Kým sa verejná súťaž neskončí, budú kŕmiť služobné psy krmivom zo skladových zásob.

V prípade nutnosti si velitelia útvarov, kde sa nachádzajú služobné psy, nakúpia na nevyhnutný čas potrebné krmivo podľa postupu pri zákazke s nízkou hodnotou. Vzhľadom na počet psov a finančné náležitosti na kŕmnu dávku nie je predpoklad, že kým obstarajú krmivo novou súťažou, sa prekročí finančný limit pre podprahovú zákazku, uviedol Pažický.

MO hľadá dodávateľa krmiva pre psy veľkých plemien na letné obdobie, krmivo so zvýšeným obsahom tukov na zimné obdobie, krmivo so zvýšeným obsahom bielkovín pri zvýšenej záťaži a krmivo so zníženým obsahom tukov pre staršie psy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu