Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Cingeľová obviňuje europoslankyňu Edit Bauer zo zavádzania

Zuzana Cingeľová Zobraziť galériu (9)
Zuzana Cingeľová

KOŠICE – Protestujúca bývalá žeriavnička spoločnosti U.S. Steel Košice Zuzana Cingeľová obviňuje europoslankyňu Edit Bauer zo zavádzania.

"Edit Bauer v Moldavskej mestskej televízii povedala, že som v Bruseli prezentovala svoje vlastné problémy. Obvinila ma, že keď sme boli za ňou, tak ma sprevádzal muž, ktorý zastupuje nejakú politickú stranu. Nič z toho nie je pravda a Edit Bauer zavádza. Cítim sa tým poškodená,“ uviedla pre agentúru SITA Cingeľová.

Edit Bauer jej údajne tiež povedala, že pred Európskym parlamentom vystupujú len králi a predstavitelia vlád. "Takže Európska únia je len pre vyvolených a nie pre obyčajných ľudí, prečo sme potom volili europoslancov,“ kladie si otázku Cingeľová. Uviedla, že po porade s právnikmi zváži aj prípadne právne kroky voči europoslankyni E. Bauer.

Na budúci týždeň pôjde do Bruselu, kde zvolá tlačovú konferenciu, informovala Cingeľová. Chce na nej oboznámiť európsku verejnosť so sociálnou nespravodlivosťou na Slovensku, ale aj informovať o prístupe niektorých slovenských europoslancov, ktorí neobhajujú záujmy občanov, ale väčšinou iba vládne.

Ako povedala, niektorí slovenskí euroúradníci či asistenti poslancov jej naznačili, nech sa zmieri s tým, že slovenská vláda obetuje jednu skupinu občanov, aby sa iná skupina mala dobre. ,,To sa nikdy nestane,“ povedala Cingeľová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu