Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Tragická zrážka troch áut pri Ďurďošíku, vodička neprežila

KOŠICE - Tragické následky mala havária, ku ktorej došlo v nedešu večer medzi Košickými Olšanmi a Ďurďošíkom (okr. Košice-okolie). Pri zrážke troch áut zahynula vodička Škody Fabia, vodič Chrysleru Voyager utrpel ťažké zranenia. K havárii podľa polície došlo po tom, čo vodička Škody Fabia pri v ľavotočivej zákrute prešla do protismeru, kde sa zrazila s Chryslerom Voyager. Do toho ešte zozadu narazila Škoda Octavia.

Vodička Fabie, Eva T. (51) z Košíc, utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla. Vodič Chrysleru Alexander D. (45) z Lučenca utrpel ťažké zranenia s dobou liečenia do troch mesiacov, vodič tretieho vozidla Rudolf M. (49) z Košíc vyviazol bez zranení.

Škody na vozidle Fabii odhadli na 250 tisíc korún, na Chrysleri 150 tisíc a na vozidle Škoda Octávia na 100 tisíc korún. Ako uviedla polícia, alkohol u vodiča Octavie nezistili, vodičovi Chryslera odobrali krv a či požila alkohol vodička, bude známe až po pitve. V dôsledku nehody uzavreli na takmer tri hodiny úsek cesty Ďurďošík - Košické Olšany. Informovala o tom košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu