Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zazeral, vzdychal a onanoval! Slovenka opísala hrozný incident vo vlaku, nikto jej nepomohol

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Repro foto Instagram/d.c.)

BRATISLAVA - Slovenka zažila v stredu počas cesty vlakom mimoriadne nepríjemný incident, ktorý zaznamenala na videu v príbehu na sociálnej sieti. Neznámy muž si ju fotil, šmátral v rozkroku a vzdychal. Ako sama povedala, mala extrémny strach, no nikto z cestujúcich sa neozval. Ako neskôr zareagovala na video ďalšia žena, takéto "veci" robí muž už dlhšie.

„Mladý pánko nepríjemne zazeral, vzdychal... Myslela som si, že mu je nevoľno, tak som sa pozrela jeho smerom a uvedomila som si, že to nie je nevoľno, ale že si ma fotí, ukazuje mi srdiečka a šmátra sa v rozkroku,“ napísala zhrozená žena do instagramového príbehu. To ju nakoplo, vstala zo stoličky a zapla si kameru a privolala personál vlaku, pretože mala extrémny strach. Muž vedel, že si ho žena nahráva a uviedol, že „to nevadí“.

Zazeral, vzdychal a onanoval!
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Repro foto Instagram/d.c.)

Za najsmutnejšie na celej situácie označila to, že sa nikto z cestujúcich neozval a všetci sa len prizerali na drámu vo vlaku. „Strašne by mi pomohlo, keby sa nejaký cestujúci postavil. Týmto chcem len povedať, že dávajte si na seba pozor,“ dodala a vyzvala ľudí, aby v podobnej situácii neboli ticho.

Zazeral, vzdychal a onanoval!
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Repro foto Instagram/d.c.)

V prípade muža však nemá ísť o prvé vyčíňanie. „Tento týpek je z Košíc a úchyláči tam už dávno, aj v električke na mojej sestre a mne,“ reagovala druhá žena na zverejnené video.

Video zdieľala aj novinárka Zuzana Kovačič Hanzelová, ktorá ľudí vyzvala, aby sa zastali kohokoľvek, kto čelí nepríjemnej situácií. Takéto dianie vo vlaku, kedy neznámi muži nejakým spôsobom obťažujú ženy, sa podľa reakcií viacerých ľudí deje častejšie, ako si myslíme. „Bohužiaľ, mam podobnú skúsenosť vo vlaku. Ja som si to všimla až neskoro, keď bol pán hotový,“ uviedla neznáma žena a dodala, že muž sa následne utrel do záclonky a odišiel z kupé. „Ja som bola v takom šoku, že som nebola schopná reakcie,“ dodala.

archívne video

Dráma v MHD: Muž prestal dýchať, život mu zachránil policajt (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Viac o téme: IncidentCesta vlakom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu