Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Hudobná scéna smúti! Zomrel známy DJ (†40): Jeho smrť sprevádzajú nejasnosti

(Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Slovenská hudobná scéna stratila talentovaného umelca. Vo veku 40 rokov zomrel DJ Peter Hrad, ktorý bol medzi mladými obľúbený a vyhľadávaný. Jeho fanúšikovia tomu nechcú uveriť a okolo jeho smrti sú tiež rôzne nejasnosti.

O smutnej správe informovala stránka Only in Poprad. Peter Hrad, ktorý je známy aj pod umeleckým menom Petrík Von Hxyz či Peter Hxyz, náhle zomrel ešte 24. marca nadránom. "Dnes vypeckujem našlapaný DnB na tvoju počesť, uži si ho tam hore," napísal jeden z jeho fanúšikov na sociálnej sieti. Za úprimné kondolencie poďakovala jeho matka Alena. 

Jeho smrť sprevádzajú nejasnosti

Osudnou sa mu stala jazda v jeho novom aute. Detaily príčiny jeho smrti však sprevádzajú nejasnosti. Jeho tragický skon opísala pre portál Dnes24 matka Alena. „Polícia ma priviedla na stanicu, kde som si mala syna ukľudniť. Ja som však vravela, že chcem, aby ho odviezli do Levoče, že nie je v stave, aby s ním čokoľvek robili. Videla som, že má krvou podliate oči, rozbitú hlavu aj ústa. Neposlúchli ma s tým, že syn nie je zbavený svojprávnosti a nechce ani on sám podpísať prevoz. Potom ho snáď osem policajtov muselo vziať do auta za jeho stáleho kriku," opisuje zronená matka.

"Miesto Levoče ho teda brali späť do CPZ. Auto, ktoré ho prevážalo, po chvíli zastavilo s tým, že syn skolaboval. Otočili teda späť do nemocnice, na zemi sa ho snažili oživovať do príchodu záchranky, ale podarilo sa ho údajne oživiť príliš neskoro a už mal poškodený mozog. V priebehu nasledujúcich hodín mu odišli orgány a nakoniec srdce a 24. marca skonal. V nemocnici mi tvrdia, že na akútne zlyhanie srdca, ale prvotná informácia na ARE bola, že na opuch mozgu," dodala pre portál. Rodina Petra stále nemôže pochovať, jeho telo vraj prokurátor doteraz rodine nevydal. 

Viac o téme: DJ Peter Hrad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu