Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ďalšia TRAGÉDIA na železničnej trati! Muž si ľahol na koľajnice pred prichádzajúci rýchlik

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj )

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM - Vo štvrtok večer došlo na železničnej trati pri Novom Meste nad Váhom k tragédii. Rýchlik tam zrazil muža, ktorý nehodu nemal šancu prežiť.

Na železničnej trati pri Novom Meste nad Váhom vyhahol ľudský život. Muž si mal podľa zistení noviny.sk ľahnúť na koľajnice, kadiaľ neskôr prechádzal rýchlik REX 1748 smerujúcemu z Trenčína do Bratislavy. Ku tragédii došlo približne o 20.00 h na železničnom úseku Potvorice - Horná Streda. Moment nárazu popísali cestujúci ako búchanie kladivom o podvozok.

"Osoba mužského pohlavia po zrážke s prichádzajúcim vlakom utrpela zranenia nezlúčiteľné so životom. Policajti nachádzali na úseku dlhom až 500 metrov osobné veci, ktoré pravdepodobne patrili nebohému, medzi inými aj peniaze či osobné doklady," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Katarína Kuzmová.

Muž utrpel rozsiahle devastačné zranenia, ktoré znemožnili jeho identifikáciu na mieste. Podľa polície však ide o 63-ročného muža z obce Brunovce, čo sa jednoznačne potvrdí až po súdnej pitve. Vlak stál na mieste viac ako tri hodiny.

archívne video

V bratislavskom Ružinove došlo k zrážke auta s vlakom (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Viac o téme: NehodaVlakRýchlikNové Mesto nad Váhom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu