Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nové DETAILY k hroznému činu v Petržalke! Išlo o brutálnu vraždu? Polícia v prípade začala trestné stíhanie

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Bratislava sa spamätáva z ďalšieho brutálneho činu. V utorok (5. 3.) objavili v mestskej časti Petržalka na Námestí Hraničiarov dve telá bez známok života. Podľa medializovaných informácií syn najskôr dobodal na smrť svoju matku, ktorú policajti našli v byte s bodnými ranami a následne spáchal samovraždu. V prípade bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu vraždy a trestné stíhanie vo veci trestného činu zabitia.

Tragický nález dvoch tiel v bratislavskej Petržalke (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Policajti bratislavskej krajskej kriminálky sa od včerajšieho večera intenzívne zaoberajú vyšetrovaním okolností prípadu, ku ktorému došlo na Námestí hraničiarov v mestskej časti Petržalka. Podľa medializovaných informácií malo ísť o rodinnú tragédiu, ktorá sa stala krátko po 18. hodine. Syn mal naskôr dobodať na smrť svoju matku, ktorú policajti našli v byte s bodnými ranami. Následne spáchal samovraždu tým, že vyskočil z paneláku. Jeho telo našli muži zákona pred bytovým domom. 

"V tejto súvislosti bolo zo strany vyšetrovateľa začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu vraždy a trestné stíhanie vo veci trestného činu zabitia. Bližšie informácie týkajúce sa predmetnej veci poskytneme, akonáhle to procesná situácia vo vyšetrovaní umožní," informovala v stredu polícia.

Nové DETAILY k hroznému
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Nové podrobnosti

Podľa informácií TV Joj, ktoré sa dozvedeli od svedkov z neďalekého pohostinstva, sa Marekova matka Viera pohádala s mužom aj so synom a vyhodila ich v minulosti z bytu, kde spoločne žili. Podľa svedectiev však mala matka pred približne mesiacom syna zobrať späť. Keď v utorok podvečer prišiel Marek domov, znova sa medzi nimi mala strhnúť hádka. Podľa TV Joj Marek vytiahol nôž a svoju mamu surovo dobodal. Na jej tele našli viacero bodných rán.

Nové DETAILY k hroznému
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Podľa kamerových záznamov z vchodu bytovky mal Marek po približne trištvrte hodiny byt opustiť a odišiel za otcom do neďalekej krčmy. Tam mu mal povedať, čo urobil a umyť sa. Ako tvrdí TV Joj, následne mal odísť späť do bytovky, vyjsť na jedno z medziposchodí a vyskočiť.

Viac o téme: VraždaSamovraždaPetržalka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu