Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dráma v obci Skýcov! V rodinnom dome našli zastreleného muža (†60): Na miesto smerovala polícia aj záchranári

SKÝCOV – Malou obcou Skýcov v okrese Zlaté Moravce otriasla v utorok popoludní obrovská tragédia. V jednom z rodinných domov našli zastreleného 60-ročného muža. Privolaní záchranári mu už pomôcť nedokázali. Polícia na mieste zasahovala niekoľko hodín.

K tragédii podľa našich informácií došlo v utorok popoludní okolo 17. hodiny. 60-ročný Ján sa v tom čase nachádzal v rodinnom dome aj so svojou matkou. Všetko nasvedčuje tomu, že si na život siahol sám zbraňou, ktorú mal upravenú zo vzduchovky na malorážku. Jeho nehybné telo našla v kuchyni rodinného domu matka, zbraň ležala vedľa neho. Muž si strelil do hlavy. "Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky vyslalo k 60-ročnému pacientovi ambulancie rýchlej zdravotnej pomoci a rýchlej lekárskej pomoci. Muž žiaľ utrpel zranenia nezlučiteľné so životom," uviedla hovorkyňa záchranárov Petra Klimešová. 

archívne video 

V bratislavskom Ružinove sa malo strieľať, na mieste je polícia (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Polícia už začala trestné stíhanie pre trestné činy usmrtenie a nedovolené ozbrojovanie. "Obhliadajúci lekár predbežne cudzie zavinenie vylúčil a nariadil vykonanie pitvy. Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie ako aj s úctou k pozostalým bližšie informácie k prípadu poskytovať nebudeme," uviedla nitrianska krajská polícia. 

Muža videli ešte v ten deň v dedine, prišiel aj do miestneho pohostinstva, kde si dal niekoľko pohárikov. Nič však nenasvedčovalo tomu, že plánuje spáchať samovraždu. Za tragédiou majú stáť rodinné problémy a nezvládnutý rozchod s partnerkou, ktorá sa od neho pred niekoľkými týždňami odsťahovala aj s ich spoločným synom. Okrem toho mal Ján ešte tri staršie deti z predošlých vzťahov.

Viac o téme: StreľbaSamovraždaPolícia Skýcov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu