Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ďalší cestný pirát! Po obci pri Trebišove uháňal na audine ako blázon: Dostal poriadne mastnú pokutu

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj)

RÁD HRUŠOV - Ďalší cestný pirát na slovenských cestách sa poriadne predviedol. Tento vodič uháňal obrovskou rýchlosťou priamo centrom obce. Policajti mu na mieste dali poriadne mastnú pokutu.

Len včera sme vás informovali hneď o dvoch cestných pirátoch. Jedného z vodičov, ktorý si to uháňal obrovskou rýchlosťou, namerali na úseku diaľnice D1 smer Bratislava. Podľa mužov zákona mal prekročiť maximálnu povolenú rýchlosť o viac ako 111 km/h. Ďalšieho vodiča sa podarilo policajtom namerať medzi obcami Trnovec nad Váhom a Jatov. Ten si to uháňal mimo obce neuveriteľnou rýchlosťou 163 km/h.

Policajti namerali vodiča, ktorý prekročil najvyššiu dovolenú rýchlosť o 111km/h (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Na ďalšieho cestného piráta upozornila dnes košická polícia. Ten tokrát si to vodič uháňal priamo po centre obce. "V obci Rád Hrušov v okrese Trebišov policajti "namerali" vodiča, ktorý so svojim autom uháňal rýchlosťou až 117 km/hod," poznamenali muži zákona. Kvôli jeho zbesilej jazde musel poriadne siahnuť do vrecka. Jeho nezodpovednosť o totiž stála 800 eur.

Viac o téme: Cestný pirátPolícia Pokuta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu