Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Spoločnosť Google mieri opäť na Slovensko: Špeciálne auto budete môcť stretnúť na týchto miestach!

(Zdroj: Youtube/Google Maps)

MOUNTAIN VIEW – Spoločnosť Google zavíta v najbližšej dobe opäť na Slovensko. V rámci aktualizácie služby Street View firma avizovala rozsiahle a opätovné zosnímanie niektorých kútov Slovenska.

Služba Street View umožňuje navštíviť používateľom viaceré lokality rovnako, ako by sa človek po týchto miestach prechádzal. Cieľom avizovanej návštevy spoločnosti má byť tentokrát opätovné zosnímanie Slovenska, uviedol portál živé.sk.

Jozef Mihál o debate v EP o krokoch slovenskej vlády ohrozujúcich právny štát a eurofondy (Zdroj: TASR/Jaromír Novak)

Mali by tak doplniť, prípadne aktualizovať niektoré zábery ponúkané na mapách. Snímanie bude prebiehať v mesiacoch apríl až október a auto od spoločnosti Google budete môcť stretnúť v hlavnom meste, ale aj v Skalici, Senici, v okolí Bánoviec nad Bebravou, Považskej Bystrice, Levíc, Komárna, Šale, Bytče, Čadce, v okolí Banskej Štiavnice, Kežmarku, ale aj v Levoči.

Aktualizované zábery budú aj z okresov Spišská Nová Ves, Rožňava či Gelnica. Okrem typického auta s kamerovým systémom spoločnosť Google disponuje aj špeciálnym kamerovým systémom, ktorý je možné použiť ako batoh. S touto technikou dokážu zosnímať aj úzke uličky, kam sa automobil nedostane.

Viac o téme: MapyStreet viewSlovenskoGoogle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu