Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

TRAGÉDIA na železničnom priecestí: FOTO Fatálna zrážka auta s rýchlikom! Vodič nemal šancu prežiť

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

PRIEVIDZA - Na železničnom priecestí v obci Koš v okrese Prievidza došlo vo štvrtok večer k zrážke osobného motorového vozidla a rýchlika. Vodič auta bol na mieste mŕtvy, ani u jedného z cestujúcich vo vlaku nedošlo k zraneniu. Informuje o tom trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

archívne video

Hrozivé video z nehody na D1: Kamionista narazil do cestárskeho auta (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

K zrážke došlo približne o 18.25 h. "40-ročný vodič viedol osobné motorové vozidlo značky Seat Alhambra v jazdnom pruhu od obce Opatovce nad Nitrou smerom na mesto Nováky, pričom ako prechádzal cez železničné priecestie bez mechanických závor so zvukovou a svetelnou signalizáciou, zľava v smere na mesto Nováky prichádzal rýchlik R754, následkom čoho došlo k ich vzájomnej zrážke," približuje polícia. ​​Vlak po náraze tlačil auto viac ako 300 metrov.

TRAGÉDIA na železničnom priecestí:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

Vodič vozidla utrpel na mieste zranenia nezlučiteľné so životom. Ani u jedného z cestujúcich vo vlaku nedošlo k zraneniu, ani majetkovej ujme. Dychová skúška u rušňovodiča bola s negatívnym výsledkom merania. "Požitie alkoholických nápojov u vodiča vozidla bude predmetom súdno-expertízneho skúmania. ️Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Prievidzi začal trestné stíhanie za prečin usmrtenia," uzatvára polícia.

Viac o téme: NehodaVlakŽelezničné priecestiePrievidzaKoš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu