Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Zimná zábava sa zmenila na drámu! TRAGÉDIA na snežnom skútri: Mužovi (†45) sa už nedalo pomôcť

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

MÚTNE - Zimná zábava sa v sekunde zmenila na obrovskú tragédiu. V piatok popoludní sa stala mužovi osudnou jazda na snežnom skútri. Stroj ho zavalil tak nešťastne, že mu už nebolo pomoci.

"Včera vo večerných hodinách došlo v katastri obce Mútne, okr. Námestovo k úmrtiu 45 ročného muža. Šetrením bolo zistené, že občan Poľskej republiky sa počas poobednej jazdy na snežnom skútri dostal do nedostupného terénu, kde sa z doposiaľ nezistených príčin prevrátil," informuje žilinská krajská polícia. 

archívne video 

Horskí záchranári pomáhali dvom poľským horolezkyniam v oblasti Jastrabej veže (Zdroj: Facebook/Horská záchranná služba)

Skúter podľa ich slov zavalil vodiča, následkom čoho utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. Obhliadajúci lekár vylúčil cudzie zavinenie. U muža bola nariadená aj pitva. 

"Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Zákamenné v súvislosti s uvedenou udalosťou začal trestné stíhanie vo prečinu usmrtenia. Ďalšie okolnosti ako aj presné príčiny tragickej udalosti sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," dodala polícia. 

Viac o téme: NehodaSnežný skúter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu