Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Polícia počas kontroly zadržala spolujazdca, ktorý mal pri sebe drogy

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

NITRA - Policajti nitrianskej pohotovostnej motorizovanej jednotky zadržali muža, ktorý mal pri sebe drogy. Viezol sa ako spolujazdec v aute, ktoré policajná hliadka kontrolovala na Štúrovej ulici, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre.

archívne video

Hasiči a polícia odpratávajú auto po nehode v bratislavskom Ružinove (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Hliadka pôvodne kontrolovala vodiča vozidla Škoda Octavia. Podrobila ho dychovej skúške na zistenie prítomnosti alkoholu s negatívnym výsledkom. Spolujazdec nemal zapnutý bezpečnostný pás, za čo mu hliadka uložila blokovú pokutu. Mladý 27-ročný muž sa však počas kontroly správal nervózne, triasol sa, mal červené oči a rozšírené zreničky.

Polícia počas kontroly zadržala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

Policajtom uviedol, že je užívateľom drog. Následne im dobrovoľne vydal z taštičky plastové vrecko s obsahom neznámej hnedo-bielej kryštalickej látky, ktorú si zaobstaral pre vlastnú potrebu. Policajti ho obmedzili na osobnej slobode a boli s ním vykonané ďalšie procesné úkony. Vo veci sa začalo trestné stíhanie pre drogovú trestnú činnosť a bude vykonané expertízne skúmanie vzťahujúce sa k vydanej veci, potvrdila polícia.

Viac o téme: PolíciaNitraDrogy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu