Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Polícia opäť odviedla skvelú prácu: O živote dieťaťa rozhodovali sekundy!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR - Pavol Zachar)

RUŽOMBEROK - Heslo pomáhať a chrániť v tomto prípade opäť naplnili do bodky. Žilinskí policajti asistovali rodičom pri prevoze ich dieťaťa, ktoré bolo v ohrození života. Aj vďaka nim prišli rodičia do špecializovaného zariadenia včas.

Policajti opäť odviedli skvelú prácu: Aj vďaka ich pomoci sa zachránil život dieťaťa! (Zdroj: Facebook/ Polícia - Žilinský kraj)

Polícia na sociálnej sieti zverenila video, v ktorom ukázala, ako to vyzerá, keď pomáha občanom. V tomto prípade požiadali rodičia chlapca, ktorý bol v ohrození života o asistenciu pri jeho preprave do špecializovaného zariadenia nemocnice v Banskej Bystrici.

"Doprovod v okrese Ružomberok po ceste číslo I/59 za použitia majákov vykonali policajti z Obvodného oddelenia PZ Liptovská Osada. Vozidlo eskortovali na hranicu nášho kraja a od obce Donovaly až do nemocnice pokračovali v doprovode policajti z KR PZ v Banskej Bystrici," informovali policajti.  Našťastie, rodičia s chlapcom stihli aj vďaka ich pomoci doraziť včas.

"Od rodičov vieme, že do nemocnice dorazili včas a chlapec je aj vďaka našej pomoci v poriadku," dodali s tým, že polícia je tu pre občanov.

Viac o téme: DieťaNemocnicaPolícia Doprovod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu