Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mladej vodičke v Krupine namerali 2,08 promile alkoholu v dychu: Skončila v cele

(Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Banskobystrický kraj)

KRUPINA - V policajnej cele skončila opitá 23-ročná vodička zo Zvolena, ktorej po kontrole v Krupine namerali 2,08 promile alkoholu v dychu. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici na sociálnej sieti.

 

S 2 PROMILE SA VOZILA PO MESTE, KEĎ JU KONTROLOVALI, TVRDILA ŽE NEPILA Polícia vo Zvolene obvinila z prečinu ohrozenia...

Posted by Polícia SR - Banskobystrický kraj on Wednesday, August 2, 2023

Ako ďalej uvádza, vodička osobným autom jazdila v noci po Krupine a na ulici Nad mestom na autobusovej zástavke zastavila. "Po celú dobu až do zastavenia išiel za ňou policajt z krupinského obvodného oddelenia polície na svojom súkromnom aute. Jej štýl jazdy sa mu nepozdával," podotýka.

archívne video Vodič jazdil v Martine aj napriek trojnásobnému zákazu

Vodič jazdil v Martine aj napriek trojnásobnému zákazu (Zdroj: Facebook/Polícía SR - Žilinský kraj)

Po zastavení prišiel k jej autu, preukázal sa, že je policajt a vyzval ju, aby predložila doklady. Na miesto prišla aj policajná hliadka a žene urobili dychovú skúšku, tá však podľa nich tvrdila, že nepila. Udalosť sa stala v piatok (28. 7.). Vyšetrovateľ obvinil ženu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. "Vec už bola na súde ukončená v superrýchlom konaní," ukončili policajti.

Viac o téme: AlkoholVodičkaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu