Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kuriózny prípad z Leopoldova: Trestanec takmer odtrhol svojmu spoluväzňovi semenník!

(Zdroj: Getty Images)

LEOPOLDOV – Incident medzi dvoma trestancami v Leopoldove je viac ako kuriózny. Konflikt, ktorý vyvolal nahý väzeň a jeho provokovanie iných väzňov sa skončil obrovskou bolesťou a hospitalizáciou v nemocnici pre obvinených a odsúdených v Trenčíne.

V siedmom oddiele v leopoldovskej väznici sa jeden z odsúdených napriek zákazu začal prechádzať po cele úplne nahý. Provokoval ostatných spoluväzňov a jednému z nich sa dokonca priblížil k tvári so svojím prirodzením. Podľa dostupných informácií sa priblížil natoľko, že mu s prirodzením brnkol po nose.

Igor Janckulík odovzdáva petíciu za zachovanie Detskej ambulantnej pohotovosti vo viacerých regiónoch Slovenska (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Spoluväzeň mu začal nadávať, nahnevaný mu schmatol semenníky a spôsobil mu vážne zranenie s natrhnutím. Potom sa väznicou ozývali už len výkriky od bolesti, informovala TV Joj. Monika Kavcinská, hovorkyňa ZVJS potvrdila, že „24. júna 2023 došlo k neúmyselnému zraneniu odsúdeného iným odsúdeným, čo predbežne potvrdilo aj následné preverovanie povereným príslušníkom preventívno-bezpečnostnej služby. Zranením nedošlo k amputácii žiadneho orgánu,“ dodala.

Odsúdený bol ošetrený v nemocnici v Trenčíne, kde mu prirodzenie ošetrili. Po niekoľkých dňoch hospitalizácie je trestanec znova na cele leopoldovskej väznice, no s odsúdeným, s ktorým sa pochytili, už nesedia na rovnakej cele.

Viac o téme: OdsúdeníTrestanecLeopoldov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu