Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Polícia vyšetruje tragický pád cyklistu v Tatrách, začala trestné stíhanie

Polícia vyšetruje tragický pád poľského cyklistu.
Polícia vyšetruje tragický pád poľského cyklistu. (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

VYSOKÉ TATRY - Polícia vyšetruje tragický pád poľského cyklistu vo Vysokých Tatrách, v prípade začala trestné stíhanie. Informoval o tom krajský policajný hovorca z Prešova Daniel Džobanik s tým, že 37-ročný muž zahynul počas jazdy zo Sliezskeho domu v nedeľu (16. 7.) popoludní.

archívne video

Odstrašujúce video! Cyklista vletel priamo pod električku, zrážku neprežil (Zdroj: FB/Milan Hollý)

"Nebohý šiel na bicykli po ceste smerom na obec Tatranská Polianka. V pravotočivej zákrute prešiel s bicyklom pri brzdení do protismeru a zišiel mimo cesty vľavo v smere svojej jazdy. Následne narazil bicyklom do kríkového porastu a svojím telom do kosodreviny. Pri zrážke utrpel zranenia nezlučiteľné so životom, ktorým na mieste podľahol," priblížil hovorca. Dodal, že za ním idúci 44-ročný poľský cyklista pri prejazde rovnakej zákruty zišiel pri brzdení mimo vozovky vľavo v smere svojej jazdy a s bicyklom taktiež narazil do kríkov.

 

TRAGICKÝ ZJAZD NA BICYKLI OD SLIEZKEHO DOMU Cyklovýlet na Sliezsky dom vo Vysokých Tatrách sa skončil tragicky pre 37...

Posted by Polícia SR - Prešovský kraj on Tuesday, July 18, 2023

Pri páde utrpel zranenie, ktoré si vyžiadalo jednorazové ošetrenie. "Pri dychovej skúške na alkohol mu bola v dychu nameraná hodnota viac ako jedno promile. U nebohého bude požitie alkoholických nápojov zisťované pri pitve," dodal Džobanik. Presné príčiny a okolnosti tejto tragickej dopravnej nehody vyšetrujú popradskí dopravní policajti.

Viac o téme: PádCyklistaPolícia Tatry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu