Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Obľúbený vychovávateľ Tibor sa už k žiakom nevráti: Ešte sme si chceli zahrať futbal, odkázal mu Patrik

(Zdroj: YouTube/ZŠ Saratovská ul./pixabay)

LEVICE - Základná škola na Saratovskej v Leviciach je v slzách. Cez veľkonočné sviatky stratila veľmi obľúbeného vychovávateľa Tibora Hancka, ktorý prišiel o život pri nehode na Bielu sobotu dopoludnia pri Hronských Kľačanoch. Nikomu by nenapadlo, že sa pred prázdninami vidia s ním poslednýkrát.

archívne video

Nehoda pri obci Mirkovce. (Zdroj: tip od čitateľa)

V strohej policajnej správe sa píše, že 40-ročný vodič osobného auta Renault pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a zišiel z cesty. "Vozidlo následne narazilo do stromu. Aj napriek snahe záchranárov, vyslaný záchranársky vrtuľník na miesto už letel zbytočne. Vodič na následky utŕžených zranení na mieste nehody podľahol. Prípadná prítomnosť alkoholu v krvi nebohého vodiča bude zisťovaná pri pitve," informovala v sobotu nitrianska polícia.

O tom, že Tibora deti milovali, svedčí množstvo príspevkov na sociálnej sieti. Jeho asistentka Andrea prezradila, že po tom, ako sa informácia o tragédii rozšírila, celé poobedie jej písali a informovali sa, či je to naozaj pravda. Jediné, čo mohla urobiť, bolo potvrdiť im to. Ako napísala, bude im veľmi chýbať a sama nevedela prestať plakať.

„Toto nie je možné, ešte sme vás chceli prísť pozrieť, ukázať vám, ako sme už vyspeli, chceli sme si ešte zahrať futbal a vy ste nás opustili. Toto nie je možné, neverím tomu,“ napísal pod smutnú informáciu na sociálnej sieti bývalý žiak školy Patrik. Podobných odkazov, v ktorom na Tibora spomínajú so slzami a smútkom ako na človeka s veľkým srdcom na správnom mieste, je veľa. „Ani tomu neverím, bol super, vždy sa vedel s nami porozprávať,“ pridala spomienku na Tibora Antónia. "Taký dobrý chlap, milý, zlatý, vždy vedel rozveseliť, pomôcť všetko a teraz toto, nech odpočíva v pokoji. Budeš nám chýbať," zaspomínala si Vivuš. „Najlepší vychovávateľ,“ napísala Ivana. V podobnom duchu sa niesli desiatky odkazov, v ktorých na obľúbeného Tibora spomínajú známi, kolegovia aj žiaci. Jeho život preťala v mladom veku nehoda, no v srdciach tých, ktorí mali česť poznať ho, zostane navždy ako úžasný človek, na akého sa nezabúda. 

Viac o téme: úmrtieTibor Hancko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu