Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nočná dráma na konci sviatkov: V obývačke začal horieť vianočný stromček!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Ilustračná foto/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU - Vianočné sviatky sú už skoro za nami, no v v Bánovciach nad Bebravou mohli mať trpký záver. V obývačke jedného z bytov začal horieť vianočný stromček. Našťastie pri tomto nešťastí nebol nikto zranený, no škody na obývacej miestnosti sa vyšplhali do astronomických rozmerov.

K požiaru došlo počas noci. Vystrašení majitelia bytu sa potom, ako zistili, že u nich horí, utiekli schovať k susedom. našťastie neutrpeli žiadne zranenia.  "Hasičmi bol tento požiar našťastie rýchlo uhasený a nedošlo ani k zraneniu majiteľov bytu, ktorí potom ako zistili, že u nich horí sa utiekli schovať k susedom. Došlo však k značnému poškodeniu obývacej miestnosti a aj k zadymeniu ostatných izieb. Škoda, ktorá pri požiari vznikla bola vyčíslená na cca 25 000 eur," uviedla trenčianska krajská polícia. 

 

🎄VIANOČNÝ STROMČEK SPÔSOBIL POŽIAR V BYTE ➡ Počas noci začal v Bánovciach nad Bebravou v obývačke bytu horieť vianočný...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Friday, January 6, 2023

Pripomínajú, že vianočné sviatky sú takmer za nami, no niektorí z nás budú mať ešte nejaký čas svetelnú výzdobu, či už vnútri domácností alebo vonku. Netreba však zabúdať na opatrnosť. "Na vianočnom stromčeku nikdy nezapaľuje sviečky ani prskavky. Na osvetlenie stromčeka alebo inej výzdoby používajte iba certifikované osvetlenie, pričom vždy rešpektujte pokyny výrobcu. Hovorí sa, že suchý vianočný stromček horí rýchlejšie ako noviny," upozornili. Pokiaľ odchádzate z domu alebo idete spať, vypnite vianočné osvetlenie z elektrického zdroja.

Viac o téme: StromčekPožiarHasičiVianoce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu