Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tragický začiatok roka: Pri čelnej zrážke s kamiónom zomrela mladá žena (†23)! Polícia upozorňuje vodičov

Nehoda v Hlohovci Zobraziť galériu (2)
Nehoda v Hlohovci (Zdroj: FB/Polícia SR)

HLOHOVEC - Prvý pracovný deň v roku 2023 sa nesie v znamení tragickej nehody, pri ktorej vyhasol život len 23-ročnej vodičky. Polícia upozorňuje, aby boli šoféri na cestách opatrní.

Dnes ráno boli policajti vyslaní k vážnej dopravnej nehode osobného auta a kamiónu, pri obci Koplotovce v okrese Hlohovec. "Podľa prvotných informácii mala 23-ročná vodička auta VW Polo, pravdepodobne pri predchádzaní iného vozidla, prejsť do protismeru. Vodič nákladného auta, ktorý úsekom v tom čase prechádzal, sa síce snažil autu vyhnúť, no zrážke sa mu nakoniec zabrániť nepodarilo," informuje polícia na sociálnej sieti.

Nehoda v Hlohovci
Zobraziť galériu (2)
Nehoda v Hlohovci  (Zdroj: FB/Polícia SR)

Pri náraze utrpela mladá žena zranenia, ktorým na mieste podľahla. Policajti podrobili 54-ročného kamionistu dychovej skúške, s negatívnym výsledkom. "To, či mohla byť vodička pod vplyvom alkoholu, bude predmetom znaleckého skúmania. Policajti sú spolu s post traumatickým tímom, na mieste tragédie. Jej presné príčiny a okolnosti naďalej vyšetrujeme. Buďte na cestách opatrní," dodali policajti. 

archívne video

Nehoda vodiča ukrajinskej národnosti v Nitre sa posunula, vodič čelí obvineniu (Zdroj: Facebook/Polícia - Nitriansky kraj)

Viac o téme: NehodaAutonehodaPolícia Hlohovec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu