Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Chcel ísť nakupovať s priateľkou, ale zastavila ho polícia: 38-ročného Maroša zadržali pre DROGY

Auto 38-ročného Maroša
Auto 38-ročného Maroša (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Bratislavská polícia zadržala v stredu (14. 12.) na zjazdovej vetve diaľnice D1 38-ročného muža pre podozrenie z drogovej trestnej činnosti. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave o tom informovalo na sociálnej sieti.

Muža zastavila počas nočnej služby diaľničná hliadka, ktorá si počas kontroly všimla jeho podozrivé správanie. Vodič uviedol, že sa ponáhľa za svojou priateľkou do nákupného centra v Petržalke. Muž nezrozumiteľne rýchlo artikuloval, policajti si všimli aj jeho nápadne zrýchlené pohyby a rozšírené zreničky.

 

NA NÁKUPY S PRIATEĽKOU DO OBCHODNÉHO CENTRA NEDORAZIL POLICAJTI 38-ROČNÉHO MAROŠA ZADRŽALI ZA DROGY 👮👮 ➡ V stredu...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Sunday, December 18, 2022

"Tieto znaky správania zvyšovali podozrenie, že zastavený vodič jazdil pod vplyvom omamných a psychotropných látok," uviedli policajti. Počas komunikácie s vodičom zároveň spozorovali v prednej časti vozidla injekčnú striekačku, porozhadzované bankovky, alobalovú a papierovú skladačku. Vodič im povedal, že sa jedná o pervitín.

Z toho dôvodu policajti uvedené veci zaistili a 38-ročného Maroša, u ktorého týmto vzniklo podozrenie zo spáchania trestného činu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi obmedzili na osobnej slobode. "Následne bol odovzdaný príslušnému útvaru k ďalším procesným úkonom," priblížili policajti.

Viac o téme: DrogyNákupyPolícia D1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu