Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

To už ani nie je možné! Ďalší opitý vodič spôsobil nehodu: Polícia spúšťa rozsiahlu akciu

V obci Rovinka v okrese Senec havaroval 29-ročný vodič s takmer piatimi promile. Zobraziť galériu (2)
V obci Rovinka v okrese Senec havaroval 29-ročný vodič s takmer piatimi promile. (Zdroj: FB/Polícia - Bratislavský kraj)

ROVINKA - V obci Rovinka v okrese Senec havaroval 29-ročný vodič s takmer piatimi promile. Z medicínskeho hľadiska to predstavuje riziko smrteľnej otravy alkoholom.

Pri nehode sa nikto nezranil. Polícia Bratislavského kraja o tom informuje na sociálnej sieti. "Vodič vozidla Seat Ibiza počas vedenia vozidla na Hlavnej ulici zišiel mimo vozovky a narazil do stĺpu verejného osvetlenia," opísali policajti.

Vodiča následne zadržali, eskortovali na policajné oddelenie a umiestnili do cely policajného zaistenia. "Zo strany povereného príslušníka Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci bolo v tejto súvislosti začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky," uviedla polícia. Vec sa podľa nej realizuje v tzv. superrýchlom konaní.

V obci Rovinka v okrese Senec havaroval 29-ročný vodič s takmer piatimi promile.
Zobraziť galériu (2)
V obci Rovinka v okrese Senec havaroval 29-ročný vodič s takmer piatimi promile.  (Zdroj: FB/Polícia - Bratislavský kraj)

archívne video

Nehoda na Zochovej ulici v Bratislave si vyžiadala päť obetí a desať vážne zranených ľudí (Zdroj: TASR/Pavol Zachar)

Polícia spúšťa akciu

Stačilo, odkazuje polícia vodičom. Od dnes na celom území Slovenska začína dopravno-bezpečnostná akcia RADAR. "Policajti z dopravnej, poriadkovej a železničnej polície sa zamerajú najmä na alkohol, rýchlosť a spôsob jazdy. Kontrolám sa nevyhnú vodiči motorových, aj nemotorových vozidiel. Budú na miestach, kde dochádza k nehodám prekročením rýchlosti a pod vplyvom alkoholu. Akcia RADAR potrvá až do konca mesiaca," informovali policajti na sociálnej sieti.

 

STAČILO: NA CELOM SLOVENSKU ZAČÍNA DOPRAVNÁ AKCIA RADAR✅ ‼️Od dnes na celom území Slovenska začína...

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Monday, October 10, 2022

 

Viac o téme: AlkoholNehodaVodičAutonehoda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu