Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Ďalšia nehoda na slovenských cestách: Vážne sa zranilo len 16-ročné dievča! FOTO zdemolovaného auta

Nehoda medzi Dlhou nad Váhom a Šoporňou
Nehoda medzi Dlhou nad Váhom a Šoporňou (Zdroj: Polícia SR)

ŠOPORŇA - Včera popoludní boli galantskí policajti privolaní k dopravnej nehode na ceste medzi obcami Dlhá nad Váhom a Šoporňa. Pri nehode sa vážne zranilo len 16-ročné dievča.

Podľa prvotných informácií mal 26-ročný vodič auta Škoda Octavia predchádzať pred ním idúce vozidlo. Pri zaraďovaní späť do svojho jazdného pruhu pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy a s autom dostal šmyk. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa Zlatica Antalová. 

Dopravná nehoda vo Fiľakove: Cyklistka bez prilby môže hovoriť o šťastí (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

"Vodič zišiel vpravo mimo cestu, kde sa niekoľko krát prevrátil. Pri nehode sa zranil nielen mladík, ale aj jeho len 16-ročná spolujazdkyňa. Tú museli záchranári s viacerými zlomeninami stavcov a hrudnej kosti urýchlene previesť do nemocnice," uviedla Antalová.

Policajti okolnosti a presné príčiny nehody naďalej vyšetrujú. Vo veci začali trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví. "Apelujeme najmä na mladých vodičov, aby nepreceňovali svoje schopnosti a zbytočne na cestách neriskovali. Frajerina za volantom môže nakoniec skončiť aj tragédiou. Uvedomte si, že riskantnou jazdou neohrozujete len seba, ale aj ostatných, nevinných účastníkov premávky," dodala Antalová.

Viac o téme: NehodaAutonehodaPolícia Galanta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu